2009-12-16, 21:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Cytat:
Napisane przez gooha3
Właśnie wróciłam od lekarza. Byłam dziś miło zaskoczona bo tylko 4 panie przede mną a zawsze tak po 10 było
Z dzidziusiem wszystko dobrze. Rośnie i rozwija się prawidłowo. Gin. potwierdził juz na pewno ze to będzie chłopak.
U mnie rozwarcia żadnego nie ma na szczęście. Lekarz przepisał mi leki na twardnięcie brzuszka. Po przeczytaniu ulotki aż się boje to zażywać.
Coś mi się obiło o oczy, że też ktoś tu zażywa ten Fenoterol.
proszę o jakieś relacje, bo słyszałam ze nie ciekawie można sie po tym czuć??
Do tego dostałam jeszcze Isoptin na obniżenie ciśnienia po tym Fenoterolu.
.
|
dobrze że z dzidziusiem ok.
Cytat:
Napisane przez youyou
oczywiście  dziś tylko powiesiłam kolejne pranie i leże plackiem cały dzień, zwiększyłam też dawkę magnezu i wypoczywam, aż mnie d..a boli
..
|
to leż tak do poniedziałku aż cie lekarz zbada
teraz sobie odpoczniesz bo kochana po porodzie nie będziesz miała tyle czasu na leżenie plackiem ( każdy mi tak mówi )
Cytat:
Napisane przez Madziulka83
ula 87 ja tez kupilam w saszetce tantum rosa, ale jeszcze nie zagladnelam do ulotki, jak jest z tym przechowywaniem. Nawet nie wiem, czy bedzie tam cos pisalo na ten temat 
|
no u mnie nie pisze , w aptece powiedziała baba powiedziała że saszetka na pól litra wody
Cytat:
Napisane przez youyou
Fenoterol wiele cieżarówek bierze właśnie na skurcze i przy skracającej się szyjce  O objawach Ci nie powiem ale wiem że jest wiele "atrakcji" pobocznych ale może niech mamuśki które biorą się wypowiedzą....
Ja coś czuję że mi też na najbliższej wizycie gin to "ziółko" przepisze...
|
widze że prawie wszystkie biorą fenoterol a ja jako jedyna biore cordafen
Cytat:
Napisane przez lila12
Jestem 
w domku 
Wytrzymamy do poniedziałku. Mam skurcze, w miarę regularne ale takie 50%, szyjka jeszzce jest, Synuś super zdrowy i nie ma zagrożenia niedotlenieniem!!!!!!!
Czyli jestem z Wami jeszcze te parę dni 
Baaardzo Was ściskam i dziękuję za kciuki i że martwiłyście się o mnie 
|
no to czeka my do poniedziałku
fajnie tak znać datę rozwiązania
|
|
|