Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - QLAIRA - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 09:24   #343
anuteczka
Raczkowanie

Dot.: co z depresja...pomoze ..plizzzz

Przy osttaniej wizycie lekarz postanowił zmienic mi tabletki właśnie na Qlaire. w Olsztynie zapłaciłam 39,90 w jednej z aptek Arnika.
Lekarz stwierdził, że te tabletki są dużo lepsze, mniej obciążają organizm, wątrobę Stwierdził, że jestem młoda (23 lata) i bardzo szczupła (50 kg przy wzroście 169 cm :P) więc powinnam mieć coś lżejszego (przez ostatnie miesiące brałam Cilest i nie czułam żadnych skutków ubocznych). Bardzo ciekawa jestem jak będę tolerowała tą, bądź co bądź, nowość .
Ale mam jedną wątpliwość, ulotkę czytałam milion razy i chyba nie potrafię czytać ze zrozumieniem :|
"Kolejne opakowanie należy rozpocząć bez robienia przerwy; innymi słowy - w następnym dniu po zakończeniu aktualnego opakowania, nawet jeżeli krwawienie jeszcze się nie zakończyło. Oznacza to, że kolejne opakowanie rozpoczyna się w tym samym dniu tygodnia co właśnie zakończone opakowanie..."
To kiedy mam przyjąć tabletkę z następnego opakowania... razem z ostatnią białą czy następnego dnia po przyjęciu ostatniej białej? Nie mogę tego zrozumieć, dla mnie oba zdania się wykluczają. Jak to jest?
Do tej pory brałam Yasminelle i cilest, oba tolerowałam bardzo dobrze, ciekawe jak będzie z Q. Njbardziej to bym chciała żeby mi po tych piersi urosły bo ani Yasminelle ani Cilest nie wpłynęły na ich wielkość
Zaczne brać dopiero w styczniu (bo na razie jestem w trakcie Cilestu) i myślę, że podziele się także swoimi spostrzeżeniami

Edytowane przez anuteczka
Czas edycji: 2009-12-17 o 09:26
anuteczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując