Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 11:27   #1760
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Wszystkiego najlepszego dla Antosi i Kubusia

Witam panie szanowne i te mniej szanowne też .
U nas też snieg się pojawił,ale zaraz topnieje.Milusi pokazałam przez okno i patrzyła zafascynowana,zaraz idziemy na spacerek to więcej zobaczy

Malutka cieszy mnie,żeDawidkowa waga jest prawidłowa Biedny maluszek,tak bał się szczepienia.W takich sytuacjach serce się kraje i janajchętniej zabrałabym małą i uciekała.Pokaż krzesełko Pięknie Dawidek się rozwija,a trzeba pamiętać,że to wcześniaczek i ma trochę trudniej

Pakusia dzięki ci dobra kobieto,bardzo mi pomogłaś.Co do pierszeństwa to priorytet sobie wykupiłam,wiec i tak wejdę na poczatku

Cze Marika,ty znowu pierwsza

Caro a nie możesz kooś poprosić,żeby ci po te leki pojechał?

Iwciag barawo dla górnej jedynki i Iwa oczywiście.No i widzisz,dla Iwo twoja choinka jest slicznaTeż mogiem ci karteluszkę zrobić,jeśli chcesz, ursull@onet.pl

Anulka fajne zdjęcie stara dupo

Mell też bym się wkurzyła na twoim miejscu.A nie możecie zrobić wigilii razem twoi rodzice i teściowa?A ciotka to chyba najmniej ważna w takiej sytuacji. Pocieszę cię co do włosków.Widziałam ostatnie symulacje kolorków na metamorfozach i podoba mi się wersja: jasny,ciepły brąz.Myślę,że możesz spróbować.Brąz jest neutralny dość i zazwyczaj ładnie wygląda sie w nim.Uważam jednak,że zdecydowanie powinaś mieć grzywkę

Superżabula cześć,martini mówisz? Uwielbiam,szczególnie bianco

Illbanka współczuję nocki,Miluch też ostatnio odkryła psioszkę,najgorzej,gdy ją przewijam z kupy z ta tam paluchy pakuje
Super ta tradycja z Dzieciątkiem,śliczna.Może też coś takiego u nas wprowadzę,bo w moim regionie aż tak fajnie się tgo nie obchodzi

Magduchahaha jesteś,ja też za tobą wołałam na cały wizaż Miałam zapytać co z sukienką? Masz już jakąś? Jeśli tak to pokażKartki świąteczne też pokaż Miluch również kaszle na zawołanie,my to nazywamy "prywatnym kaszelkiem",a ostatnio zaczęła śmiać się tak sztucznie,takie "hahaha" robi ironiczne

Boszenka ano z Wrocka jestem i w styczniu będę,więc myślałam,że może jak czasu starczy to się spiniemyDziękuję ,bardzo mi pomogłyscie odnośnie lotu

ursull jest offline Zgłoś do moderatora