2009-12-17, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Wszystkiego najlepszego dla Antosi i Kubusia
Witam panie szanowne i te mniej szanowne też .
U nas też snieg się pojawił ,ale zaraz topnieje .Milusi pokazałam przez okno i patrzyła zafascynowana,zaraz idziemy na spacerek to więcej zobaczy
Malutka cieszy mnie,żeDawidkowa waga jest prawidłowa Biedny maluszek,tak bał się szczepienia.W takich sytuacjach serce się kraje i janajchętniej zabrałabym małą i uciekała .Pokaż krzesełko Pięknie Dawidek się rozwija,a trzeba pamiętać,że to wcześniaczek i ma trochę trudniej
Pakusia dzięki ci dobra kobieto,bardzo mi pomogłaś.Co do pierszeństwa to priorytet sobie wykupiłam,wiec i tak wejdę na poczatku
Cze Marika,ty znowu pierwsza
Caro a nie możesz kooś poprosić,żeby ci po te leki pojechał?
Iwciag barawo dla górnej jedynki i Iwa oczywiście.No i widzisz,dla Iwo twoja choinka jest sliczna Też mogiem ci karteluszkę zrobić,jeśli chcesz, ursull@onet.pl
Anulka fajne zdjęcie stara dupo
Mell też bym się wkurzyła na twoim miejscu.A nie możecie zrobić wigilii razem twoi rodzice i teściowa?A ciotka to chyba najmniej ważna w takiej sytuacji . Pocieszę cię co do włosków.Widziałam ostatnie symulacje kolorków na metamorfozach i podoba mi się wersja: jasny,ciepły brąz.Myślę,że możesz spróbować.Brąz jest neutralny dość i zazwyczaj ładnie wygląda sie w nim.Uważam jednak,że zdecydowanie powinaś mieć grzywkę
Superżabula cześć,martini mówisz? Uwielbiam,szczególnie bianco
Illbanka współczuję nocki,Miluch też ostatnio odkryła psioszkę,najgorzej,gdy ją przewijam z kupy z ta tam paluchy pakuje
Super ta tradycja z Dzieciątkiem,śliczna.Może też coś takiego u nas wprowadzę,bo w moim regionie aż tak fajnie się tgo nie obchodzi
Magduchahaha jesteś,ja też za tobą wołałam na cały wizaż Miałam zapytać co z sukienką? Masz już jakąś? Jeśli tak to pokaż Kartki świąteczne też pokaż Miluch również kaszle na zawołanie,my to nazywamy "prywatnym kaszelkiem",a ostatnio zaczęła śmiać się tak sztucznie,takie "hahaha" robi ironiczne
Boszenka ano z Wrocka jestem i w styczniu będę,więc myślałam,że może jak czasu starczy to się spiniemy Dziękuję ,bardzo mi pomogłyscie odnośnie lotu
|
|
|