2009-12-17, 12:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez Remmi
hejka
spoko, TŻ się mnie nie przestraszył  , ale swędzi mnie troszkę ta wysypka 
|
Na takie sprawy najlepsze jest wapno. Ja mam takie pod nazwą allergo plus, bo to jest wapno z jakimiś dodatkami.
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
A zdjęć z przymiarki jeszcze nikt nie widział, no ale macie 
Dodam, że halka będzie krótsza, tak że nie będzie wystawała spod sukni  a suknia ciut dłuższa niż tutaj podpięta szpilkami 
|
Będziesz śliczna panną młodą 
Co do rajstopek, to lepsze by były gładkie moim zdaniem. No i możesz wpakować pończoszki do zestawu awaryjnego i jak Ci na sali będzie za gorąco to się przebierzesz 
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
Co do drugiego, to nie zastanawiałaś się nad opalaniem natryskowym? Słyszałam, że ładnie wygląda jeżeli jest odpowiednio wcześniej zrobiony. Ja muszę sprawdzić, czy u mnie zda egzamin, bo niestety o solarium muszę zapomnieć 
|
Już tu ostatnio pytałam o opalanie natryskowe, to dziewczyny pisały, że opala na pomarańczowo i brudzi ubrania, i że może ta opalenizna się zmyś np. podczas mycia włosów u fryzjera Też się nad tym zastanawiałam, bo ze wględu na przebarwienie nie mogę się opalać ani na solarium ani tak normalnie na słoneczku 
Cytat:
Napisane przez obca7
Ja zapytam jeszcze włascicielki sali ile tego "szampana" ma być. W końcu ona najlepiej wie co i jak  I tak samo soki czy te 3 litry/os. starczą
|
Szampana nam kazali kupić 4 butelki na 70 osób. Strasznie mało, ale na toast podobno wystarcza według ludzi z obsługi sali.
A co do soków, to zgłupieliśmy, bo każdy mówi inaczej - babka na sali kazała nam kupić 1,5 l na osobę, a koleś w hurtowni alkoholi mówił, że trzeba liczyć 2,5 l soków na osobę 
Wczoraj mnie nie było na wizażu, bo prosto z uczelni pojechałam z TŻ do moich rodziców No i przez to nie miałam okazji Wam zameldować, że jak mi zeszło zaczerwienienie po mikrodermabrazji, to widać już dość znaczną zmianę - skóra jest gładka, a przebarwienia zbladły A to dopiero był drugi zabieg Polecam każdemu, kto ma problemy z przebarwieniami
|
|
|