2009-12-17, 13:06
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez wiolqn
z facetami to zawsze problem. Moj lubi prezenty praktyczne, nic co by sie bezuzytecznie po polce nie walalo i tak na walentynki dostal lutowniczke malutka do lutowania stykow, perfumy, mp3, plyte glowna do komputera i takie tam. Ostatnio w sklepie mi pokazywal zestaw tyciunich srubokretow jakbym miala kiedys problem co mu kupic.
a przed chwila doslownie kupilam mu tegoroczny prezent - bilety do Paryza. On jeszcze tam nei byl i nie wie. A ja planuje pobiec maraton w Paryzu wlasnie wiec kupilam bilety (Eurostar wiec ledwie 2h stad) i pokaze mu je w wigilie. Teraz jeszcze jakies spanie znalezc.
faceci swetrow nie lubia, skarpetek, ciuchow ogolnych, oo szczoteczke elektryczna mu kupilam. On sie najbardziej z takich rzeczy cieszy
|
mmmm wiolqn....super prezent, moj tez lubi praktyczne a nie jakies tam *******y, hmm pomysle jeszcze chwila zostala do wigilii
leana1 ja robie barszcz, kapuche z grzybami, rybke po grecku, salatke jarzynowa, sledzie, moze i 12 potraw nie bedzie ale ja tam na to nie patrze; mam nadzieje powstrzymac sie przed zjedzeniem kutii ale niczego nie gwarantuje
|
|
|