Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 14:38   #750
Formichiere
Raczkowanie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Ciao belle!!
Brrr...ale zimno!! Heh, w końcu czuć, że zima przyszła
A tu jeszcze tylko 1 dzień i już wolne
Wczoraj nic nie skrobałam bo miałam pierwszy egzam. Wyniki dopiero przed Świętami jak już nikogo w Kraku nie będzie Nie wiem jakim cudem się dowiem co dostałam... Ale dzisiaj postanowiłam sobie zrobić prawie wolne i urwałam się z ostatnich zajęć Wieczorkiem o 21 idziemy z Mama, TŻem i siostrą do kina. Mama do nas przyjechała, tzn. do mojej bratowej i brata bo mają małego dzidziusia a mój brat wyjechał na tydzień i mama Ewce przy maluchu pomaga Także jest git.
Mnie też kusi nieludzko żeby do fryzjera zajść, ale nie mam teraz kasiory a pozatym obiecałam sobie, że do ślubu nie będę ścinać włosów... Ale ciężko wytrzymać
Co do autobusów u nas w Kraku też masakra nieludzka Wsiąść do autobusu rano o 7:20 to straszny sukces!! W ogóle jest sukces jak przyjedzie bo z tym to różnie bywa... Masakra jednym słowem
Buźka!
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora