Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 16:09   #827
201706190936
Konto usunięte

Dot.: czy to ciąża?

Cytat:
Napisane przez natalieeee Pokaż wiadomość
Witam

Ja mam pytanie, które spędza mi sen z powiek. Okres spóźnia mi się już 2 tygodnie. Zawsze miałam regularne cykle. Ostatni okres w listopadzie był bardzo słaby. Odczuwam od kilku dni takie kłucie w lewej, dolnej części brzucha. Współżyłam tylko raz z narzeczonym, zabezpieczaliśmy się. W dodatku to były dni niepłodne. Od przeszło miesięca byłam na ścisłej diecie (niecałe 600 kcl). Teraz jestem na 1200 kcl. Zrobiłam już 3 testy i wszystkie wyszły negatywne. Takie bóle z lewej strony też już wcześniej odczuwałam. Byłam nawet na USG jamy brzusznej i nic nie wykazano. Lekarz powiedział mi tylko, że to mogą być ginekologiczne sprawy. Do tego wszystkiego w ubiegłym miesiącu miałam sporo stresów (utrata pracy).Od dłuższego czasu leczę się również na nerwicę. Proszę napiszcie mi, czy z waszego punktu mogę być w ciąży. Od 2 tygodni tylko o tym myślę. To w mojej obecnej sytuacji byłby koniec świata
A nie prościej i szybciej iść do gina na badanie? Skoro inny lekarz powiedział że to sprawy ginekologiczne to na co czekasz?

Ja nie miałam okresu jak miałam torbiel na jajniku.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora