Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-06, 21:19   #195
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee
Dot.: Nerwowość i nieśmiałość jak walczyć :(

Cytat:
Napisane przez eM!
Caly czas zastanawialam sie nad tym, dlaczego wlasciwie, jestem taka skryta, dlaczego wciaz wszystko analizuje, wspominam, obmyslam. Dlaczego czasem czuje sie niepewnie, skrępowana czy zawstydzona. Czesto tez bywam nerwowa. Wydaje mi sie, ze bardziej wszystko przezywam, jestem wrazliwa na muzyke, na ludzkie nieszczescie, czasem wzruszaja mnie rozne programy i filmy w tv (ehhh), jestem estetką. Cieszą mnie chwile ktore milo spedzam, czesto sobie je wspominam, kocham robic zdjecia i uwieczniac wszystko co mnie zafascynuje, lubie marzyc i zastanawiac sie co by bylo gdyby...
Em! To co napisałaś, zgadza się również ze mną Czasem sobie myślałam, że ja taka inna jestem, bo sama to powoduję przez różne dziwne myśli. Wmawiam sobie, że jestem gorsza itp. Właśnie tu może chodzi o nadwrażliwość? Tylko nie wiem skąd to się u mnie mogło wziąć. Ja taka jestem od 2 lat. Kiedyś nia miałam z tym najmniejszych problemów. A może to się wiąże z okresem dojrzewania? Mam nadzieję, że to przejdzie Pozdrawiam.

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując