Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 16:58   #4689
Renia90
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Ej, super wyglądasz w loczkach!!!!
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Z racji święta moich włosów(2 lata włosomaniactwa, nawet nie czuje się minionych dni ), wrzuciłam do mojego albumu z włosami aktualizację+ mały bonus
aaa! cacy cacy!! jak długo już zapuszczasz?

jakąś godzinę temu wróciłam z zakupów.. trochę nakupiłam, ale nic szczególnego.. no może jedynie spodnie to jakiś konkret a tak to: 2 poszewki na podusie małe, 2 ramki na zdjęcia, opaskę co by uszy nie marzły kartkę świąteczną dla koleżanki, w Rossmannie szampon Loreal 400 ml za 13,99 i krem do depilacji z bielendy(jak nie będzie działać to się wkurzę, ale cena chociaż przystępna bo 7,99zł)..

i chyba będę musiała kupić nowy telefon, bo obudowa się rozwaliła już na strzępy i trudno dostać taką, poza tym jakieś odłamki mi zostały w tel i nie wiem czy w ogóle da się coś z tym zrobić.. koleś mi mówi w jednym sklepie, po prostu musisz przyjść i kupić u mnie nowy tel
ta już klienta ściąga

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora