2009-12-17, 17:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Granat :)
Cytat:
Napisane przez agacio
Mnie również bardzo się podoba starannie wykonany makijaż, a żeby był ciemniejszy to może jakoś oko czarnym cieniem mocno zaznaczyć w zew. kącikach i kreska koniecznie czarna (choć ta też jest fajna) i jeszcze sztuczne rzęsy
Mam jeszcze pewną syugestję co do fryzur  mianowicie ja bym Cię widziała w takich grubszych lokach nie takich lalkowych idealnych tylko poskręcanych bardziej haotycznie
ale to tak na marginesie 
|
Dziękuję za komentarz Kreska raczej będzie czarna, a i cieniowanie ciemniejszym granatem lub nawet czernią to dobry pomysł. Na rzęsy raczej się nie skuszę, boję się, że odpadną, a i moje całkiem dobrze wyglądają w czarnym tuszu Loki? raczej nie ma takiej opcji. Mam zupełnie proste włosy, a pokręcone wyglądają idiotycznie No i teraz są na tyle mocno wycieniowane, że nie chcą się kręcić. To co mam na głowie na zdjęciach to efekt waxu. Cudownie nawilża i odżywia, ale włosy są po nim raczej mało wyjściowe. Dziękuję jednak za sugestię 
Cytat:
Napisane przez eweska
Kolorystyka bardzo ładna, sam makijaz równiez mi się podoba, ale przyczepię się tak delikatnie do cieniowania bo widze chyba troszkę nierówności, chyba że światło tak odbiło i dało taki efekt 
Jednym słowem, a raczej dwoma bardzo ładnie.
|
Dziękuję za komentarz Granat jest matowy, a cieniowałam go perłowym turkusem, stąd może wrażenie nierówności. W lustrze ich nie dostrzegam
Cytat:
Napisane przez misiakasiulec
Ładny makijaż, chociaż ja w nim granatu nie widzę  staranne nałożenie cienia i śliczna cera
Myślę że granaty Ci pasują, te ciemne oczywiście 
|
Dziękuję Mam wrażenie, że w świetle dziennym makijaż wydawał się ciemniejszy, bo na zdjęciach wygląda bardziej turkusowo niż granatowo 
Cytat:
Napisane przez Zuzka20
Hmmm... mi się wydaję, że wystarczy, iż zrezygnujesz z tej srebrnej warstwy tuszu, reszta jest rewelacyjna 
|
Dziękuję za komentarzyk
|
|
|