Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Granat :)
Wątek: Granat :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 17:30   #9
pasywno-agresywna
Zakorzenienie

GG do pasywno-agresywna
Dot.: Granat :)

Cytat:
Napisane przez agacio Pokaż wiadomość
Mnie również bardzo się podoba starannie wykonany makijaż, a żeby był ciemniejszy to może jakoś oko czarnym cieniem mocno zaznaczyć w zew. kącikach i kreska koniecznie czarna (choć ta też jest fajna) i jeszcze sztuczne rzęsy

Mam jeszcze pewną syugestję co do fryzur mianowicie ja bym Cię widziała w takich grubszych lokach nie takich lalkowych idealnych tylko poskręcanych bardziej haotycznie

ale to tak na marginesie
Dziękuję za komentarz Kreska raczej będzie czarna, a i cieniowanie ciemniejszym granatem lub nawet czernią to dobry pomysł. Na rzęsy raczej się nie skuszę, boję się, że odpadną, a i moje całkiem dobrze wyglądają w czarnym tuszu Loki? raczej nie ma takiej opcji. Mam zupełnie proste włosy, a pokręcone wyglądają idiotycznie No i teraz są na tyle mocno wycieniowane, że nie chcą się kręcić. To co mam na głowie na zdjęciach to efekt waxu. Cudownie nawilża i odżywia, ale włosy są po nim raczej mało wyjściowe. Dziękuję jednak za sugestię

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Kolorystyka bardzo ładna, sam makijaz równiez mi się podoba, ale przyczepię się tak delikatnie do cieniowania bo widze chyba troszkę nierówności, chyba że światło tak odbiło i dało taki efekt
Jednym słowem, a raczej dwoma bardzo ładnie.
Dziękuję za komentarz Granat jest matowy, a cieniowałam go perłowym turkusem, stąd może wrażenie nierówności. W lustrze ich nie dostrzegam

Cytat:
Napisane przez misiakasiulec Pokaż wiadomość
Ładny makijaż, chociaż ja w nim granatu nie widzę staranne nałożenie cienia i śliczna cera
Myślę że granaty Ci pasują, te ciemne oczywiście
Dziękuję Mam wrażenie, że w świetle dziennym makijaż wydawał się ciemniejszy, bo na zdjęciach wygląda bardziej turkusowo niż granatowo

Cytat:
Napisane przez Zuzka20 Pokaż wiadomość
Hmmm... mi się wydaję, że wystarczy, iż zrezygnujesz z tej srebrnej warstwy tuszu, reszta jest rewelacyjna
Dziękuję za komentarzyk
pasywno-agresywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując