Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 17:46   #2135
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ja nie podchodze teraz do przytulanek tylko jak do staran o dziecko
ogolnie z tzem sie pzytulac lubimy teraz po prostu robimy to bez zadnego zabezpieczenia. ja staram sie podchodzic do tego tak normalnie uda sie bedzie super nie uda sie nio coz bedziemy probowac dalej...tylko teraz ..ehh starsznie chcialabym zeby sie udalo przed wyjazdem tza...moze wtedy by bardziej o mnie myslal i wogole
wmawiam sobie jakies dziwne rzeczy ze cos sie popsuje miedzy nami na odleglosc i wogole tak paskudnie sie czuje ze szok

kochana spokojnie wiem co czujesz z @ bo mi teraz przyszla w 41 dniu i juz mialam dosc czekania... a co do wieku tza..ja znam wiele malzenstw starszych - dokaldnie rodzicow moich znajomych co w wieku ponad 40 lat witali na swiat kolejne malenstwo: hehe a moze wlasnie twoj tz wtedy odzyje
glowa do gory kochana
kochana to ja nie wiem co w takiej sytuacji ci doradzic ale nie mozesz myslec ze jak nie ma dziecka to bedzie o tobie mniej myslec... skoro jestescie razem i sie kochacie to nie trzeba sobie ufac!!! no prosze sie nie martwic, bedzie dobrze

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora