Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 18:31   #2137
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Witam dziewczxynki;] wieczorną porą. Wpadłam Was przeczytać i zaraz uciekam jakiś film może obejrzeć. Jutro remanent, na szczęście dużo rzeczy nie mamy na stanie, ale jednak trochę... Poniedziałek wolne dostałam od szefostwa, a wtorek szybkie posłanie maila i w Wigilia taka mini w pracy i do domku;]
Dziewczyny macie też tak, że nie możecie się połapać w pracy?! pracuje 3miesiąc i... robie wszystkiego po trochu a to zamówienia, listy, maile, poczta, przepisywanie coś szefowej, robienie coś dla szefa, faktury... i zauważyłam, że wszystko muszę zapisywać, bo zapominam co mam zrobić i nie mogę się konkretnie skoncentrować i nie potrafię zapamiętać dobrze wszystkiego...
Mam nadzieje, że od stycznia będę miała konkretne rzeczy - jak już przejde na sama sprzedaz/ zamowienia i wtedy będzie mi łatwiej... bo w obecnej chwili mojej głowie włączyło się wypieranie wszystkiego. Nie chce się główeczka otworzyć na nowe sprawy.
Ughh

Gosiarko kątem oka przeczytałam, że zastanawiasz sięco na gwiazdkę pokupować. Ja powiem Ci tak:
- dla chłopaka złożyłam się wraz z rodzicami moimi i kupiliśmy hantle [na allegro] do ćwiczeń i do naszej przyszłej siłowni w piwnicy o tym wie. Zaś dodatkowo... ode mnie dostanie też drążek do podciągania, o czym nie wie, więc mam nadzieje, że nie wejdzie przez przypadek tu i nei przeczyta [Kocham Cię Skarbie jak to czytasz to w Wigilię udawaj zaskoczonego na widok prezentu]
- dla moich rodziców kupiliśmy grubaśny, milutki kocyk [w sklepie] oraz na allegro album na zdjęcia link-klik- na który czekam i jestem ciekawa kiedy dojdzie choć poczta polska nie okazuje się taka zła, bo już dziś dostałam testy, które zamówiłam w poniedziałek wieczorem:P
- dla taty TŻta - kupiliśmy kamerkę internetową
- dla mamy TŻta planujemy kupić masażer do stóp

I co do masażera to różnice w cenach [odnośnie jednego modelu] są ogromne! na allegro od 79zł, u nas w sklepach: 119zł, 129zł i 149zł :/

ze mnie leci @ wulkan jak nie wiem.. ale spoko spoko niech już sobie będzie, niech się oczyści i niech się reguluje;]

Szczęściara

Edytowane przez LadyMK
Czas edycji: 2009-12-17 o 18:41
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora