2009-12-17, 21:56
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowość LRP - Effaclar Duo
Cytat:
Napisane przez ksenka
kurde nie chcialabym se zapeszyc bo zawsze jak powiem cos dobrego na temat duo i mojej twarzy to zaraz robi sie na odwrot, ale znowu zaczelam stosowac duo na zmiane z papka i chyba mi sie troszke buzka uspokaja mam nadzieje i normalnie blagam boga zeby bylo tak dalej hehe  w sumie jak ma mi sie oczyscic twarz i potem byc ladna to moze warto to przebolec, a na innym watku jakims zbiorczym dziewczyny pisaly ze kremy effaclar daja dobre efekty ale niestety powoli i dopiero efekty zauwaza sie po stosowaniu przynajmniej po 2 - 3 miesiacach... pozostaje mi czekac  a jeszcze jakbys mi mogla Ty albo ktos inny choc widze ze juz nie duzo ludzi tu zaglada, jak stosuje kwasy z duo tylko na noc to trzeba uzywac tych filtrow?? niewiele o nich wiem mam strasznie tlusta cere a czytalam ze filtry z reguly sa tluste wiec raczej bym ich nie chciala uzywac a czy cos moze mi sie stac??
|
z tego co wiem - filtry działają przeciw promieniowaniu uv, a więc później nie masz przebarwień i blizn. Kilka stron wcześniej o tym pisaliśmy i kilka filtrów się pojawiło więc może któryś kupisz. Ja inteligentna jeszcze nie kupiłam
|