Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - skierowanie na operację iść czy nie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-17, 21:22   #14
Emir1994
Zakorzenienie

Dot.: skierowanie na operację iść czy nie?

Cytat:
Napisane przez Gajowniczka Pokaż wiadomość
mam skierowanie od laryngologa na wycięcie operacyjne dużej torbieli przy zatoce.
Dzisiaj poszłam do szpitala a lekarz pyta chcę operację czy nie? Spytałam jaka jest alternatywa a on powiedział,że można lekami spróbować usunąć ale gwarancji nie ma.Pomyślałam,że nie chcę się truć a tak ciachną i po sprawie.Torbiel wcale nie boli,jest niewidoczna (tylko na rtg to widać) bo jest w środku .aha jedyny objaw jaki daje to nieustający katar,który trwa kilka lat. A lekarz powiedział,że po wycięciu gwarancji nie ma ,że katar minie.
To nie operacja tylko zabieg chirurgiczny
Ja bym poszedł bez problemu, zresztą mam podobny zabieg za sobą czyli prostowanie przegrody nosowej i wycięcie trzeciego migdałka w znieczuleniu ogólnym.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
A, to wszystko jasne... bo moja przyjaciółka miała nad nosem i przez nos jej usuwali
Jak napisałem mi przegrodę nosową prostowali i nos mam taki sam jak przed zabiegiem. Podejrzewam, że u koleżanki to jakieś urojenie ze zmianą nosa.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując