2006-04-06, 22:38
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiece autko:P
Cytat:
Napisane przez allicjaa
Saab  Mój luby wielbi Saaby  A cóż to za praca jeśli wolno spytać ? 
|
pierwsze 6 miesiecy-merchandiser w 3 firmach jednoczesnie, potem przez pol roku-rok przedst. handlowy, potem kierownik marketingu w firmie produkujacej oleje silnikowe rodzina ulozyla mi juz scenariusz wszystkie firmy to formy mojej rodziny, wiec praca gwarantowana
a co do 607-okropny ale to moje zdanie a jesli chodzi o to, ze 1-2 laetnie moze byc tansze, wieksze i lepiej wyposazone-zgadzam sie, jednak majac do dyspozycji taka sumke wole cos nowego, na pelnej gwarancji... a co do bankow i kredytow, owszem, wiek nie ma teoretycznie znaczenia, jednak przez pierwsze 6miesiecy jakby nie patrzec bede zartrudniony na czas okreslony... i to niedlugi czas, bo 6 miesiecy... dlatego licze, ze te 30% zwolni mnie z typowych procedur ubiegania sie o kredyt...
a jesli chodzi o pierwsza wpalte to owszem-to wplywa na zmniejszenie raty miesiecznej, jednak jesli wpacisz 20-30% (w zaleznosci od marki) to jestes zwolniona z dostarczania niektorych dokumentow i Twoj wniosek rozpatrywany jest niemal natychmiastowo...