Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 10:31   #2188
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

czesc dziewczynki
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
JA niedawno wstałam, dobrze, ze mężuś mnie rano zastepuje i dane wysyła. Wczoraj byliśmy na zakupkach, wróciliśmy po 22 , mamy prezenty dla wszystkich ,ale mysłałam, ze tam padnę w tym sklepie, tak mnie podczas chodzenia po sklepach brzuch rozbolał, ze się wystraszyłam, normalnie chodzić nie mogłam i to nei były skurcze tylko takie straszne ciągniecie, mężuś sie wystraszyl i jakiś czas sam latał po markecie a ja siedziałam półdupkiem na wóżku,ludzie patrzyli na mnie jak na głupka, ale miałam ich serdecznie w dupce

Karolinko, Anulko i Marlenko widzę, ze nasze brzusie bola tak samo więc nei ma powodów do zmartwień rozciągamy się kochane ja już rano widze, ze mi cos tam wystaje ponad poziom w ciuchy się jeszcze meiszcze, ale widze, ze już neidługo te za duże bede wyciagać
Poza tym słabości mniejsze, ale i tak czuje sie jak babuleńka jak to Anulka stwierdziła

Magdziu kochanie słucham Cię uważnieA podpis rewelacyjny!!!!!!!!!

Kasiu kochana leć do lekarza, to może być rzeczywiście jelitówka;(

MONICZKO!!!!!!!!!!!!! Kochanie moje Ty się nie zamartwiaj!!!!!!!Mój TŻ pracował cały rok w Poznaniu i wracał do domu czasami raz na 2 tyg na weekend. Musisz mu zaufać i wierzyć, ze będzie wszystko dobrze, napewno Cie nie zdradzi!!Gdzie On by taką drugą kobietkę znalazł???!!!!!!!!!!!Nigd zie!!!!!!!!!!!!!!Myszko, będziemy Cie wspierac i będziemy z Toba serduszkami i damy w dupke jak bedziesz miala czarne myśli
dzieki slonce ale tak mi dziwni z ta swiadomoscia..musze przywyknac do tej mysli a potm do tego faktu mam nadzieje ze mimo ze nie zafasolkuje to bede ogla tu z wami byc i wy nigdzie nie uciekniece!!!

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
dzien dobry moje skarby.. ja tylko na chwilke...przywitac siei lece do łózka....znów mam dzis wolne...bo nie moge wstac zeby niei do tego ta biegunka....czuje sie coraz gorzej...pół nocy spedziłam w kibelku...masakra jakaschyba bede musiała isc do lekarza bo poterznie sie czyms zatrułam...lece do łózka bo jak siedze to jest gorzej....buziaki
oj biedbactwo mze lepiej to zbadaj

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
STARACZKI Jak Wam sie podoba moj nowy podpis zapowiadajacy liste zaraz sobie chyba jeszcze zmienie avatka na jakis swiateczny
nie nio ekstra
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
[B]
Sas a twój tż cie nie zdradzi bo gdzież on by drugą taką ładną i fajną znalazł jak ty?????
nio tak zapomnialam o tym
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze tak ale sama tez musisz nad soba popracowac kochanie. Ja rozumiem ze brak pracy i studia tylko w weekendy moga sie troszke do twojego samopoczucia przyczyniac. Ale mysle ze jak sie czyms konkretnym zainteresujesz, co bedzie cie prawie doszczetnie zajmowac w ciagu tygodnia to bedzie ci duuuzo latwiej. Poza tym musisz wiecej wychodzic, odnowic znajomosci z osobami ktore lubisz ale z ktorymi poszliscie troszke w rozne strony itp. A my cie bedziemy lac i oblewac zimna woda regularnie wiec troszke cie podtemperujemy. Ja naprawde wychodze z zalozenia ze w zwiazku jest super ale kazdy z partnerow musi oddychac wlasnym powietrzem a nie 'wspolnym'. To jest na poczatku trudne ale jak spojrzysz na wasz zwiazek z innej perspektywy to osiagniesz cudowny spokoj...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Asienko dopiero teraz doczytalam co ty wygadujesz!!! Wcale nie piszesz glupot. To ze Carol odebrala to co napisalas nie tak jak bys chciala to przeciez nie znaczy ze to glupoty. A troszke trzeba je przywolac do pozadku bo przeciez nas nie odwiedzaja . Ja uwielbiam czytac Twoje posty (Monika twoje tez) wiec jak mi stad znikniecie to bede baaardzo smutna
3mam was wszystki zei za slow
a dzisiaj prosze 3mac kciuki za mnie bbo mam tego durnego kolosa blee pewnie i tak nie zdam
sas jest offline Zgłoś do moderatora