Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moj facet ma konta na portalach randkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 10:51   #71
madakk
Przyczajenie

Dot.: moj facet ma konta na portalach randkowych

Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Mowiac szczerze wszystko sie wyjasnilo i przyznal sie, ze to byla jednorazowa"chwila slabosci" czy jakby tego nie nazwac;/ zanim odczytalam Wasze odpowiedzi, choc jasne bylo dla mnie, ze to on, tylko ludzilam sie, ze a noz widelec moze tylko przegladal strone i loginy jakims cudem dzieki temu tam trafily, choc wiem, ze to glupie, bo tak czy siak na takie strony wchodzil...Nie mialabym nawet bardzo pretensji jesli by sobie gdzies tam patrzyl, ale wolalabym ma sie rozumiec o tym wiedziec i wiedziec czemu to robi, czego mu brakuje i wtedy ok zrozumialabym, ale szczerosc przede wszystkim... Nie jest to moze szczyt radosci, ze sie przyznal po czasie, ale zawsze to cos, bo ma naprawde trudny charakter a ja jeszcze trudniejszy...i mam nadzieje, ze po naszej sczczerej rozmowie bedzie inaczej. Ma bardzo wiele wad, ale w gruncie rzeczy to dobry czlowiek i tego mam sie zamiar trzymac, oczywiscie w granicach rozsadku
pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Edytowane przez madakk
Czas edycji: 2009-12-18 o 10:52
madakk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując