2009-12-18, 14:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Gosia a moze powinnas poprosic o pomoc specjalisty i nie bagatelizowac tego stanu w ktorym sie znajdujesz, z depresja nie ma zartow, jest pelno rodzajow depresji i niektore trzeba leczyc faarmakologicznie. Mojej kuzynki maz jest od miecha w szpitalu z powodu depresji , od 2 lat byl na lekach , ale byly zle dobrane i teraz mu daja inne, zdiagnozowali depresje dwubiegunowa.
Sniezynka a co sie stalo ? cos powaznego? mam nadzieje ze sie szybko tatko wylize . Fajnie ze jedziecie do mamy babcia troche sie odstresuje z dziewczynkami i dziadkowi sie humor poprawi jak go taka ferajnaodwiedzicie w szpitalu, korcze a swieta w szpitalu spedzi? Aaaa zapomnialam dlamnie to bylo oczywiste ze jak zejdziesz do 60 bo znizysz pulap wagi hehe ja sie nie zdziwie jak bedziesz chciala do 55kg zejsc, dlamnie max 55kg jest git wieksza waga mnie przytlacza, doluje i zle sie czuje, a te 55 to nie jest w cale malo. Wiec sie nie przejmuj ze obnizasz co chwile wage hehe apetyt rosnie w miare jedzenia - tak jakby hehe, wiadomo o co chodzi.
Magda ajj ale z mala masz przeboje, strach zostawic malego zeby mu czasem krzywdy nie zrobila, za mocno walnie pociagnie i narobi. Karaj nie pozwalaj i moze jakos sie uspokoji nie wiem nie mam doswiadczenia, aha i kara typu brak przytulania nie wydaje mi sie dobra kara . Nie powinno to byc kwestia nagradzania , karania, to sa uczuca, ktore kieruja sie swoimi prawami. Do mnie to nie przemawia . Mala moze wtedy pomyslec ze jak zrobi cos zle to jej nie kochasz i bedzie czuc sie odrzucona, nie kochana i wpoji sie w niej ze mama ja kocha jak jest tylko dobra dziewczynka a przeciez tak nie jest. Kazdy ma prawo popelniac bledy a dzieci to takie male diamenciki ktore trzeba szlifowac , w tym wypadku pokazywac , nauczac karcic za zle w odpowniedni sposob i nagradzac.
My juz tez mamy prezenty jeszcze bratu mam kupic i wsio, mam nadzieje ze moj prezent nie zostal pomylony bo sie potne . Kurka jeszcze tydzien nie wiem jak to wytrzymam, juz probowalam otworzyc ale panna w sklepie tasma pozaklejala
Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2009-12-18 o 14:16
|
|
|