Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 15:52   #3441
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez agness813 Pokaż wiadomość
Cześć laski
Przy uchylonym naprawdę super się śpi,wystarczy się nakryć po czubek nosa,najgorzej jak w nocy zachce się do wc ale ja miałam pod kołdrą w nogach super ciepły szlafroczek
to masz zdrowie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
No ja wiem... Tak sobie zażartowałam tylko... Tz powtarzam, że jak nasze będzie takie płaczliwe to będzie wiadomo przynajmniej po kim ...
pewnie nie po Tobie?

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
A my dziś idziemy do banku złożyć wniosek o kredyt. Aaaaa Już nie będzie odwrotu
Na termometrze -15! A więc strój do banku obejmuje: bieliznę oczywiście, grube rajstopy, skarpetki, spodnie, bluzkę z długim rękawem, na to bluzkę z krótkim rękawem, na to wełniany bezrękawnik, na to sweter Dalej oczywiście gruby szalik, buty zimowe, kurtka zimowa, czapka i rękawiczki Mam nadzieję, że już zimniej nie będzie, bo grubiej nie bardzo można się ubrać
Kretencja, to trzymam kciuki, żeby z tym kredytem i spłatą wszystko wypaliło tak jak trzeba

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
kretencja też zadbać o siebie musze i cieplej się ubierac tylko ja nie lubie wlasnie wkładać "za duzo" na siebie zaczełam nosić rajstopy po tym jak zaczął mnie pęcherz boleć
ojej, ja rajstopy to już od września noszę, a teraz na mrozy to takie mega grube rajstopy i kozaki koniecznie. Spódnicy na pewno nie założę w takie zimno. Kurczę, tak patrzę na niektóre laski jak chodzą w taki mróz porozbierane i się zastanawiam, czy im nie jest zimno???

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
mały znów krzyczy a oboje rodzice w domu... Chyba zacznę się modlić o choć trochę grzeczniejsze dziecko
ale macie z nim przeboje

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
czytałam ofertę pracy jako nauczycielka przedszkola tyle ,że w Norwegii no i licencjat trzeba mieć a kurs języka norweskiego oni sponsorują , super sprawa
zna któraś z Was język norweski ? ciekawe czy trudny
a gdzie taka oferta pracy? ja bym wyjechała chociaż na nauczycielkę nie wiem czy się nadaję, zwłaszcza dla takich maluchów..

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Lindsley, jakbym o sobie czytała Tzn. poza punktem drugim
Można mnie zobaczyć w spódnicy mniej więcej 3 razy do roku i to nigdy zimą
Hehe, podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami

elcia0787, cudna fotka..

A ja mogę być z siebie dumna, byłam dzisiaj na zajęciach od 8.00 rano do 14.00 Ostatnie zajęcia w tym roku