2009-12-18, 15:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez agness813
Cześć laski 
Przy uchylonym  naprawdę super się śpi,wystarczy się nakryć po czubek nosa,najgorzej jak w nocy zachce się do wc ale ja miałam pod kołdrą w nogach super ciepły szlafroczek 
|
to masz zdrowie 
Cytat:
Napisane przez lindsley
No ja wiem... Tak sobie zażartowałam tylko... Tz powtarzam, że jak nasze będzie takie płaczliwe to będzie wiadomo przynajmniej po kim  ...
|
pewnie nie po Tobie? 
Cytat:
Napisane przez kretencja
A my dziś idziemy do banku złożyć wniosek o kredyt. Aaaaa  Już nie będzie odwrotu 
Na termometrze -15! A więc strój do banku obejmuje: bieliznę oczywiście, grube rajstopy, skarpetki, spodnie, bluzkę z długim rękawem, na to bluzkę z krótkim rękawem, na to wełniany bezrękawnik, na to sweter  Dalej oczywiście gruby szalik, buty zimowe, kurtka zimowa, czapka i rękawiczki  Mam nadzieję, że już zimniej nie będzie, bo grubiej nie bardzo można się ubrać 
|
Kretencja, to trzymam kciuki, żeby z tym kredytem i spłatą wszystko wypaliło tak jak trzeba
Cytat:
Napisane przez Ollliwka
kretencja też zadbać o siebie musze i cieplej się ubierac tylko ja nie lubie wlasnie wkładać "za duzo" na siebie  zaczełam nosić rajstopy po tym jak zaczął mnie pęcherz boleć 
|
ojej, ja rajstopy to już od września noszę, a teraz na mrozy to takie mega grube rajstopy i kozaki koniecznie. Spódnicy na pewno nie założę w takie zimno. Kurczę, tak patrzę na niektóre laski jak chodzą w taki mróz porozbierane i się zastanawiam, czy im nie jest zimno???
Cytat:
Napisane przez lindsley
 mały znów krzyczy  a oboje rodzice w domu... Chyba zacznę się modlić o choć trochę grzeczniejsze dziecko 
|
ale macie z nim przeboje 
Cytat:
Napisane przez Ollliwka
czytałam ofertę pracy jako nauczycielka przedszkola tyle ,że w Norwegii  no i licencjat trzeba mieć  a kurs języka norweskiego oni sponsorują , super sprawa
zna któraś z Was język norweski ? ciekawe czy trudny 
|
a gdzie taka oferta pracy? ja bym wyjechała chociaż na nauczycielkę nie wiem czy się nadaję, zwłaszcza dla takich maluchów..
Cytat:
Napisane przez kretencja
Lindsley, jakbym o sobie czytała  Tzn. poza punktem drugim 
Można mnie zobaczyć w spódnicy mniej więcej 3 razy do roku i to nigdy zimą 
|
Hehe, podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami 
elcia0787, cudna fotka..
A ja mogę być z siebie dumna, byłam dzisiaj na zajęciach od 8.00 rano do 14.00 Ostatnie zajęcia w tym roku
|
|
|