Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 17:39   #747
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Czesc
no i doczekalam sie wreszcie@.......juz zamowilam u tż redsika zeby mi kupil po drodze

Kasiu mega buziak dla ciebie z okazji urodzinek kochana

powiem wam ze przezylam horror wczoraj......mala sie zakrztusila jak podawalam jej antybiotyk i cala sina sie zrobila .......boze ile strachu sie najadlam-na szczescie udalo jej sie zalapac oddech po moim dmuchaniu w nosek

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gosiu już śpiesze z wyjaśnieniami-przyznaje szczerze, że bardzo chciałabym miec dzidziusia ale już takiego odchowanego no i spodobał mi się Dawidek I knuję coś by go Malutkiej podwędzić
Czekoladko powiem szczerze ze jestem zaskoczona że ludzie spoza mego miasta chcieli rodzic w Raciborzu- moje znajome z kolei uciekały z Racjka do Rybnika albo Rydułtów z kolei
"
ad. 1 no to juz ci sie nie uda ten spisek bo jak Malutka przeczyta co knujesz to cie
ad.2 widzisz mnie spotkaly same dobre opinie o szpitalu w Raciborzu a ze pracowal tam moj lekarz to tam rodzilam i nie narzekam

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Czeko zdroweczka dla corci

moja panna juz lepiej sie czuje

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
czekoladko rodziłam w Pyskowicach- rewelkacja!!! Kazdemu moge polecic, opieka rewelacyjna położne ciepłe,miłe, pomocne a w trakcie porodu bardzo pomagaja, mozna rodzic w najwygodniejszej do siebie pozycji, ale nie ma znieczulenia bo ten szpital jednak stawia na naturalny poród, ale kiedy cos jest nie tak to nie zmuszaja kobiety na sile do porodu sn
najwazniejsze ze milo wspominasz porod bo to jest bardzo wazne jesli potem chce sie drugie dziecko to wizja porodu powraca jak bumerang

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora