Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 18:00   #4998
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest do przyjęcia, czesałam królika szczotką do kota, psa szczotką ludzką, suszarką ją też suszyłam, więc czesanie moich własnych moherów psią szczotką (byle nową) mnie nie przeraża
ja rozważam kupno takiej szczotki

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
w takim razie już Ci ją przekazuje tżet jest jedynakiem i ma rodziców kochających go bardzo zaborczą miłością szantaż emocjonalny mają opanowany do perfekcji i wymuszają na nim pewne pożądane zachowania gdy tżet nie daje się manipulować lub ja mu zabraniam to obrażają się i strzelają focha. wczoraj zaprosili nas na kolacje przed wigilijną i przy stole zaczeli nam wyrzygiwać pewne rzeczy w stylu, że nie chcieliśmy spedzić z nimi urlopu a, że jestem w gorącej wodzie kąpana i wypiłam sporo wina to nie wytrzymałam....a potem było coraz gorzej i gorzej
aaaa, u mnie jest inaczej, ale nie wiem czy to lepiej czy gorzej

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Aż tak zamarzłaś? Kurcze, my narzekamy na mróz -15, a mam znajomego, który 4 lata mieszkał w Moskwie i przeżył zimę z temperaturą -38 co prawda mówił, że jak wyszedł na dwór, to nie mógł złapać oddechu i go zatykało mocno, ale dał rade i żyje.
Ja tak właściwie to lubię lekki mróz, takie rześkie powietrze, lekkie słonko, zero wiatru - taka pogoda dzisiaj była u mnie przed południem i aż przyjemnie się szło na uczelnie
tak, bo mam krótką kurtke (nie zakrywa pupy), a mam tylko spodnie (nie nosze rajstop itp) a do fryzjerki mialam pol godziny pieszo w jedna strone

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora