Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 18:22   #2255
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Jednak zrobiłam sobie miks na paznokciach, na spód czerwień PR, na wierzch malina i wyszedł taki piękny, nasycony kolor

Vibesko współczuję sytuacji z sukienką. Dziwne, że zaginęła Dostaniesz jakiś zwrot?
My w końcu idziemy na imprezę w stylu bal pod hasłem "Sylwester w kryzysie"
Bardzo się cieszę, bo chciałam właśnie wbić się kieckę i potańczyć Nawet mi nie żal tych Mazur, które nie wypaliły. No i idziemy całkiem sporą paczką, więc powinno być fajnie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Dostałam dziś od TŻa bukiet róż i Sephorowy pędzel dwustronny w ramach imienin - dopiero dziś się widzieliśmy, o ile róże są przepiękne tak pędzel to cudak http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=RVP
i w życiu nie dałabym za niego 69zł
pewnie kupił, bo myślał, że mi potrzebny.. prosiłam ostatnio żeby zajrzał do jednej Natury, czy nie ostał się żaden różowy pędzelek, nie było, to chciał mi wynagrodzić.. ale trudno wytłumaczyć facetowi, że tamten to mała zachcianka, a nie pilna potrzeba i mam taki
ja jestem ze swojej bardzo zadowolona (Ty jesteś niezadowolona z tej, którą ja polecałam? jeśli tak, to bardzo mi przykro ja miałam komplet badań, poza cytologią, ale tego nie potrzebowałam), ale chyba zacznę chodzić do ginekologa z Medicoveru, kartę mam, obsługa jest rewelacyjna, więc chyba nie ma sensu płacić
Oj to miłe z jego strony bardzo, faceci są czasem naprawdę słodcy
Ważne, że zanotował sobie w pamięci, że chciałaś pędzel
No i b.spoźnione, ale szczere życzenia, wszystkiego naj!

Nic nie szkodzi Bardziej sugerowałam się opiniami na Wizażu, bo są naprawdę b.pozytywne, a ja może jestem wyjątkiem
Też uważam, że nie ma sensu płacić, więc będę od teraz korzystać z LIMu, zwłaszcza, że ta babeczka wydaje się naprawdę fachowa

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora