Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja też chcę być ładniejsza... Pomóżcie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 18:47   #4
ameliamaj
Raczkowanie

GG do ameliamaj
Dot.: Ja też chcę być ładniejsza... Pomóżcie...

Przede wszystkim musisz bardziej uwidocznic swoją twarz- nadać jej wyrazu.
Moje propozycje:
-Grzywka- gesta i dluga prawie do brwi
-co do brwi- depilujesz je? Jesli tak to moim zdaniem za mocno. Zapusc na troszke szersze i przyda ci sie henna - to od razu podkresli oczy i nada wyrazu twarzy- tylko znajdz kosmetyczke z polecenia, ktora umie to robic, wbrew pozorom zle zrobiona henna (a co w tym niby trudnego?) zwlaszcza gdy ma sie brwi asymetryczne moze nieco zniweczyc efekt.
-rzesy- tusz

To wystarczy, jesli sie nie malujesz nie szalej - zeby teatralnie nie wygladac, poza tym moglabys sie wtedy zle czuc sama ze soba.Wystarczy puder mineralny w dobrym odcieniu , czasami nieco rozu i z biegiem czasu jakas lekka pastela .POtem sila rozpedu nabierzesz wprawy i intuincji .Powodzenia!

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

To jeszcze raz ja .Kobieto masz super usta i powinnas to docenic . Co do fryzurki jeszcze 2 slowa- grzywka jak juz wspomnialam i fryzura ktora pozwoli utrzymac ci w ładzie i schludności włosy- proponuję coś podobnego do obecnej fryzury Agnieszki Chylińskiej. Lub też jakąś odmiane tzw boba- najlepiej do długosci ramion. Ladne, zdecydowane strzyzenie wystarczy na poczatek.Pamietaj ze cos za cos, taka fryzura bedzie prawdopodobnie wymagala codziennego mycia i ukladania grzywki i traktowania jej jakimis specyfikami - samo sie nie zrobi
ameliamaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując