Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 20:55   #402
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Dziewczyny, abstrahując od tematu
Wczoraj byłam u kosmetyczki, żeby się juz zapisać na jakieś zabiegi przed ślubne Stwierdziłam, że od nowego roku będę regularnie chodzić na jakieś oczyszczania, maseczki i takie tam. Nie wiedziałam tylko, od kiedy mam zacząć z tymi zabiegami i stwierdziłam, że się poradzę kosmetyczki I wiecie, że ona stwierdziła, że najlepiej dopiero w maju? Czy to nie za późno będzie?

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Dlatego ja jutro jade z moim wybrasobie prezent dla siebie
Ja też jutro mam wybrać cosik dla siebie Choć lubię niespodzianki Ale mój Piotrek ma problem z prezentami bo jak to facet twierdzi, że najlepiej kupić cosik praktycznego
Ja chyba jakiś ciuch sobie zażyczę albo prostownicę
Bo choć włosy mam proste jak druty to jednak czasami prawa strona się robi taka szopiasta

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
no masz jeszcze troche czasu na pewno cos wymyslisz my Ci rzucilysmy jakies pomysly a wy sie zastanawiajcie i wybierajcie
Dokładnie Teraz najważniejsza jest sukienka i obrączki
Ale jakbyście jeszcze na cosik wpadły to dajcie znać
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora