Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 23:16   #267
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Dziewczyny na początek bardzo przepraszam, że dopiero odpisuję, 24H doby to zdecydowanie za mało...

Cytat:
Napisane przez Nadya Pokaż wiadomość
Czy nadal masz ochotę na słonika kenzo?
Tak

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Rozumiem, pozdrawiam
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
CZeśc! Szukasz jeszcze Słonika Kenzo,bo mam do wydania 25/50 ml
Cześć
Tak

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
Witaj
Zapraszam, zerknij do mnie..interesują mnie :
róż do policzków Sisley Phyto-Blush Eclat 3 Duo Mango
Cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad 114 Pink Truffle

i jeszcze sporo innych kosmetyków )
Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Nevado, czy interesowała by Cię wymiana któregoś z zapachów na perfumy Desnuda? Posiadam flakon (z wymiany z ragutką ) o pojemności 75 ml, z kartonikiem. Perfumy zostały psiknięcie kilka razy, więc ubytku praktycznie nie widać.
Przykro mi dziewczyny, ale nie jestem zainteresowana proponowanymi kosmetykami. Dziękuję za propozycje i pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
wklejam jeszcze jedną fotkę, żebyś mogła sobie zobaczyć - ścianki flakonu mają pewne nierówności. to może być jakieś 14/30ml? biorąc pod uwagę, że nie był napełniony do samego końca.
Natalko, bardzo bardzo chcę się wymienić, ale czegoś mi brakuje, może ''wysępię'' jeszcze jakieś ciekawe próbki
W każdym razie trzeba już ustalić wymianę, nie ma co tego nadal odwlekać
Ściskam

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Kochana może zainteresowałaby Cię Czekoladowanilia Sephory? (albo coś innego w moim wątku)
mnie podoba się:
Diesel Fuel for Life Unlimited
Cytat:
Napisane przez viki79 Pokaż wiadomość
witaj ponownie. może tym razem skusisz się na coś u mnie? spoza wątku mam jeszcze do oddania krem diora 01 kolorek wyprobowany oraz givenchy very irresistable jakies 100 ml o ubytku kilku psikniec...
Przykro mi dziewczyny, ale nic z Waszych propozycji/wątków mnie nie zainteresowało. Dziękuję i pozdrawiam!