Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 00:47   #4906
laudik
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część III

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Laudik dokladnie wiem co przeżywasz, ja przechodziłam dokładnie przez to samo, a miałam kilkucentrymetrowe, popalone rozjaśniaczem króciaci. Jak chcesz to Ci mogę fotki wysłać zebys się tak nie dołowała
dawaj kochana.wysylaj.i mnei wspieraj.
jesli pzretrwam ta meczarnie to jedynie dzieki wam - a ty jak wiesz jestes moja inspiracja.
nie ludze sie, ze osiagne taki wynik jak ty (jednak kwestia wieku jest nie bez znaczenia w tym temacie, a jak wiadomo mlodym wlosy rosna burzliwie - a starym to juz burzliwie moga co najwyzej wypadac), ale nawet jesli od dzis do lipca wytrwam w nieobcinaniu i urosna mi 8 cm to i tak bedzie bardzo dobrze.bo to bedzie juz do ramion.
poki co widze, ze po prawej stronie rosna mi bardziej niz po lewej, po prawej stronie ladnie sie ukladaja juz na szyi, a na lewej stronie caly czas wicie sie kolo ucha.
tak czy owak mam plan zaryzykowac jeszcze raz(ostatni) z nisimem.
jak to sie mowi - dam mu szanse.
jade z rycyna caly czas, ale bez szalu - raz na tydzien wcierka, na to czapka i tak spie sobie(masakra do czego czlowiek jest sie w stanie posunac), nadal wcinam biotyne(ale efekt jest w postaci przezyjmy to jeszcze raz - tradzik mlodzienczy - czytalam, ze tak mzoe byc, niestety), wykaczam tez wszytskie suplementy skora wlosy paznokcie.
tym razem podczas nisimowania chce miec pelniejszy obraz jak ten nisim dziala wiec nie bede mieszac (poza rycyna, bo jednak ten nisim mi robi siano).i oczywiscie jak rusze z nisimem to zapodam wstepne wyniki i bede monitowac na biezaco - dla celow naukowych rzecz jasna

laudik jest offline Zgłoś do moderatora