Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe i obecne mamusie z USA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-19, 04:29   #71
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA

Cytat:
Napisane przez schoolcraft Pokaż wiadomość

Ja nic nie poprasowalam. Przesiedzialam caly czas przed TV i probowalam sciagnac mleko, ale juz co raz to mniej mleczka mam. I ten fakt bardzo mnie doluje Dla Adasia sciagalam mleko do 8-go miesiaca, a tu z Evunia chyba bedzie tylko 3 miesiace
Leleth, a Ty jak karmilas synka?
Alguien, planujesz karmic malenstwo piersia?
Jezu nawet mi nie przypomiaj o tym koszmarze.... maly sie nie chcial przyssac (zrobil to moze 3-4 razy poprawnie) mnie bolalo itd.... skonczylo sie tym, ze od drugiego dnia zycia jadl sztuczne plus 1-2 razy dziennie moje odciagane mleko.... z tym, ze sztuczne smakowalo mu duzo bardziej ... w tym czasie zdarzaly mu sie wysypki, bole brzuszka itd... jak przestalam mu wciskac moje mleko od razu mu wszystko przeszlo... i nawet przestal sie budzic w nocy (mial 7-8 tygodni jak zaczal przesypiac cale noce) ..... jak bede miala nastepne dziecko to tez sprobuje... ale nie bede robic nic na sile.....
i na szczescie nie dalam sie zdolowac przez pewne osobniki (plci zenskiej) z mojej rodziny, ktore uwazaly, ze karmienie dziecka piersia to jedyny wlasciwy wybor......

Ja dzis spedzam wieczor sama z malym... tz pojechal na 'Avatara'z kilkoma osobami z pracy

Edytowane przez leleth
Czas edycji: 2009-12-19 o 04:32
leleth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując