2009-12-19, 11:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Cytat:
Napisane przez filka2
a ja chyba juz mam coraz czestsze skurcze,sciska mnie taki ból jak na @ i za jakiś czas puszcza,już sie nawet przestraszyłam bo 2x mnie pogoniło  !!!zobaczymy jutro.już mi leci 38tydz,ale ginek wczoraj mówił ze powinnam wytrzymac do 2010r 
a ja taka niegotowa!!!
|
jejciu napisz co dziś u Ciebie jesteś wogule w domku ?
Cytat:
Napisane przez zebra666
Znowu spac nie mogę... pranie wstawiłam:P Posiedzę a potem pójdę spać i rano będę niewyspana zaś 
|
matko ty o 4 nad ranem pranie robisz ?
a jak przez dzień pózniej funkcjonujesz , jak pół nocy nie śpisz?
Cytat:
Napisane przez soraya1
Witam dziewczynki po dluuugiej przerwie.... nie mam mozliwosci Was nadrobic... za duzo niestety
Niestety znowu wyladowalam w szpitalu - tym razem z powodu cukrzycy - bylo zagrozenie, ze bede musiala brac insuline - na szczescie jak na razie nie ma takiej potrzeby ... znaczy sie po diecie szpitalnej - czyli malo, bez smaku i generalnie ohydztwo! - nie mialam wysokich cukrow - zreszta nic dziwnego.... anyways jestem znowu w domu ... zaczynam dzis 35 tydz. Wiecie czym sie teraz najbardziej stresuje - otoz moja waga i malym brzuszkiem, ktory jest za maly a na + mam 3,7 kg - czyli duzo za malo... czesc z Was narzekala na swoja wage - bo za duzo ... ale za malo to chyba jeszcze gorzej
mamy juz choinke  pachnie swietami
 weekendowa buzia dla Was wszystkich !
|
ja się raczej nie znam jaka waga w ciąży dobra wiem ze moje 18kg na+ to raczej za dużo
a co Twój lekarz na to ?
dziewczynki ja dziś na urodzinki idę przyjaciółka dziś robi małą imprezkę i jedziemy z mężem , zwłaszcza ze czekać na mnie będzie mega wygodny fotel
mamy blisko bo jakieś 17km
|
|
|