2009-12-19, 10:24
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Napisane przez serduszkowata
Cześć Dziewczyny
Ja się dzisiaj obudziłam z przerażająco wielkim bólem głowy - ostatnio tak miałam jakieś 12 lat temu. Troszkę się wystraszyłam, ale na szczęście świeże powietrze pomogło uffff
Ja dzisiaj ogarnę troszkę w domu - bo po moim sprzątaniu to za wiele już nie widać
u mnie było -15 za to dzisiaj jest -13 więc cieplej 
A tempka ładnie skoczyła - może owulka?
o a ja myslałam że owulke Ci ginka potwierdzi - może był jakiś większy i już pękł? a endo urosło to najważniejsze.
Jak by nie było to i tak ja zaciskam
to owocnych zakupów 
|
Czesc. Dlugo sie nie nacieszylam jak zreszta juz trzeci raz Dwie kreski radosc Po paru dniach rano budze sie a tu zero objawow ciazy ,zanikl bol piersi, brzuch juz nie jest wzdety Do lekarza biegiem a ten ze jak nie krwawie to spokojnie wszystko jest ok.Wieczorem bol chwycil mnie brzucha nie mocny ale byl,bylam na pogotowiu i na poniedzialek mam miec usg(w anglii ciezko z tym ) Dzisiaj wstalam i mowie do mojego narzeczonego choc sie pokochamy (myslalam ze cos sie stanie a tu nic) ,poszlam do lazienki zrobilam test i od razu dwie kreski mi wyskoczyly .Do czego zmierzam powiedzcie mi jak dlugo jesli nie jestem w ciazy bedzie mi wychodzil test pozytywnie ?? A no zapomnialam napisac ze nie krwawei w ogole. Pomozcie mi bo nie wiem co myslec o tym
|
|
|