Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-19, 11:53   #2004
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość

Magducha
Jak robisz tą karkówkę???
brzmi przepyszniasto
Jest naprawdę rewelacyjna -jedliśmy ją tydzień temu na imprezce znajomych, a przepis bedę miała dopiero dzisiaj, jak zajomi nas wieczorkiem odwiedzą - wtedy na pewno Ci podam

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
przepraszam ze ja tylko tak o sobie, ale nie mam sil ani czasu za bardzo.... Tyle do roboty w domu, Kuba chory
Biedny Kubulek
Żeby szybciutko wyzdrowiał

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Byłam dziś u internisty, dostałam skierowanie na rtg kręgosłupa i do neurologa. Tyle że prześwietlenie 31 grudnia a neurolog 12 stycznia więc trochę poczekam. Ale dobre i to...Dziś i tak już trochę lepiej się czuję, mniej boli, mam nadzieję że to nie chwilowa poprawa. Jutro ostatni zastrzyk i okaże się czy będzie puszczać czy znowu się pogorszy. No i mam zwolnienie do świąt. A w domu szpital bo TŻ miał dziś resekcję dwóch zębów czyli chirurgiczne wycinanie korzeni i teraz cierpi. Czyli dwie kaleki z nas
No to prawdziwy szpital domowy
Współczuję TŻ-towi, a Tobie kochana szybkiego powrotu do zdrówka

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Nocka u nas ok, przed północą karmienie na śpiąco i spanko do 5:30, potem znowu spanko i pobudka o 8:30, w dzień też mały był w miarę ok. Ale muszę go pochwalić, bo zrobił dzisiaj kupkę do nocniczka i nawet mu się to podobało poza tym u nas pozgawica jak cholera, na dworze -10 stopni wklejam obiecane fotki Dawida w krzesełku

Brawa dla Dawidka za kupkę
Jakiż to dzielny chłoczyk i do tego przystojniak niesamowity

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Odezwe sie pojutrze juz z zamarznietej Polszy
Szerokiej drogi kochana, bezpiecznej podróży w tych trudnych warunkach

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witajcie babeczki
Ależ mamy tu imprezowiczkę
Jakież to winko pijesz kochana z colą? Apetycznie brzmi
Gratulujemy kolejnego ząbka, a przede wszystkim bezproblemowego pojawienia się go
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora