Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-19, 12:40   #1738
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
a ja właśnie idealnie się wkomponowałam... odkąd używam Vichy nie mam totalnie żadnych problemów ze skórą, moja koleżanka używa zwykłej wazeliny.. a przetestowała wszystkie kremy i po wazelinie dopiero doszła do równowagi także każdy musi znaleźć swoje
zgadza się, nie pozostaje nic innego jak testować i szukać najlepszych kosmetyków dla siebie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
chciałam się pochwalić, że właśnie zakwitły mi moje storczyki po raz drugi w ciągu pół roku to chyba trochę nie normalne... no ale niech sobie kwitną :P
ale fajnie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
Ev muszę chyba wypróbować ten kremik garniera, o którym piszesz
może będzie dla mnie odpowiedni ?
wypróbuj, z tego co wiem bardzo wiele osób jest z niego zadowolonych ten który ja polecam jest nawilżająco - łagodzący, jest jeszcze odżywczy, którego póki co nie próbowałam, ale chyba niedługo też przetestuję

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość

U mnie dzisiaj -10... lekka odmiana I nawet słońce wyszło na chwilę. Dzisiaj na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić i ograniczę się tylko do patrzenia przez okno na ten piękny śnieżek
na szczęście niedługo ma się sporo ocieplić

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora