2009-12-19, 15:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * * Co począć?-mętlik mam* *
Cytat:
Napisane przez misia00
Mam do Was pytanie,pewnie głupie ale wciąż myśle i chce by ktoś mi poradził.
Ponad rok temu zerwal ze mna chłopak,bylismy ze soba 4 lata,dosc tak nie fajnie to zrobił przez smsa itd ale nie chce wdawać się w czegóły bo nie o to chodzi.Ja to bardzo przeżyłam doszłam do siebie w sumie dopiero w wakacje bo co innego miałam zrobić jak nie pogodzić się z tym.
Poznawałam wielu chłopaków i msylam ze jakos to sie ułoży słyszałam że moj ex tez balował wyrywał dziewczyny itd.Teraz jest ponoc z jakas ale 19 letnią "koleżanką"(on 25-26) nie sadze by to było coś wiecej bo go znam i zadziwił mnie jego wybór co do typu dziewczyny.
Mineło tyle czasu ale Ja wciąż myśle, tęsknie wiem głupia jestm ale co poradze musiałabym chyba sobie serce wyrwać.Próbowałam go znienawidzieć ale nie umiem,chyba wciąż do niego czuje,nie spotkałam od tego czasu tez nikogo innego i teskno mi z atym wszytskim co było.
Zbliżają się świeta chciałam mu napisać kartke życzenia i wspomnieć ze tesknie wciąz mimi opływu czasu,wiem ze to nic nie zmieni ale nie chce mieć wyrzutów do końca zycia ze nie odwazylam sie to pwoiedzieć.
Tym bardziej ze nie spotkam go juz,wiec nie musze sie bac czy bede miec odwage po takim wyznaniu spojrzec mu w oczy.
Ehhhh...sama nie wiem co mam zrobić mam metlik w głowie ale wiem ze wciaż o tym mysle.On mysli, że go neinawidze bo tak mu pwoiedzialam nie raz.
Ehhh...kochane doradzcie
|
Zerwał po 4 latach przez sms - jak wielkim burakiem trzeba być, aby zrobić coś takiego?
Zapomnij i nie pisz nic do niego, nie otwieraj starych ran. Od ponad roku nie jesteście razem, za jakiś czas zapomnisz o nim.
|
|
|