2009-12-19, 16:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * * Co począć?-mętlik mam* *
Cytat:
Napisane przez misia00
Chcialabym zeby wiedzial, bo to oznacza ze to bylo cos wiecej skoro wciaz tesknie mysle,nie wiem po co ale chce by to wiedzial.W koncu jakis sentymet do mnie ma,tym bardziej ze od tego czasu nie byl znikim,wogole bylam jedyna taka dluzsza miloscia,a to co jest teraz z inna sadze ze nie jest nicym powaznym.Wiecie taka jakas mloda,glupkowata dziewucha(bez urazu do młodych wizanek ) Ale widzialam ja na nk nic specjalnego ,brzydka.
|
Sądzisz, że faceta, który po 4 latach związku zerwał z Tobą sms-em obchodzi co do niego czujesz?
Otóż niestety, ale najprawdopodobniej ma to gdzieś, skoro od roku nie próbuje nawiązać z Tobą kontaktu. Być może takim wyznaniem się tylko ośmieszysz, a na pewno okażesz swoją słabość. A nie możesz być słaba, musisz myśleć pozytywnie.
Cytat:
Napisane przez agnieszka015
Wiem, że to mało pocieszające, ale mówiłam to już tylu dziewczynom i w większości zadziałało.Powiem krótko,,,mam nieświeży oddech przez cale zycie, i nie chodzi tu o niedokładne mycie zebow..mam halitosis.w kazdym razie...
Ty masz szanse kogos poznać, ja nie..masz szanse sie zakochac, ja nie..masz szane kogos poslubic, ja nie,masz szanse kogos pocalować, ja nigdy i w koncu masz komu wyslac kartke wiec wyślij!
A jesli bedzie Ci źle, jeśli bedziesz kOCHANA KIEDY kolwiek żałowac, to pomyśl o mnie, pomyśl ze kiedy Ty balujesz na imprezie, ja bede zatapiać smutki w alkoholu przypominaja csobie najgorsze okrócieństwa które padły w moją strone.
Gdy bym byla tobą, gdybym miala świezy oddech, wysłałabym, bawiłabym sIę życiem, ale jesli bym sie zakochala, to walczylabym..masz szanse-walcz jak tygrys kochana....Ja nie mam prawa sie zakochiwać, a świat lezy u twocih stop.Milego sylwestra...
|
Przecież z halitosis można walczyć. tylko trzeba chcieć, latać po lekarzach itp. czy w ogóle probowałaś zdiagnozować przyczynę tego schorzenia u Ciebie?
|
|
|