2009-12-19, 21:27
|
|
never say no to panda
|
Eau d'Italie - Bois d'Ombrie + Baume du Doge - grudzień/styczeń Galilu
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Moja kuzynka ostatnio mnie zwizytowała (z racji spędzania okresu przedświątecznego i świąt w Łodzi) i napaliła się na dwa zapachy z mojej kolekcji (wcześniej przezpróbkowo zarażona Koszmarą ) - Baume du Doge i Bois d'Ombrie, ale z racji tego, że odlewkami pogardziła, bo musi mieć KONIECZNIE "porcelanowe" flachony (i w sumie ją rozumiem), zostałam poproszona o rozbiórkę (właściwie sama zaproponowałam, bo setuchny ją chyba przerastają - w każdym razie, nie protestowała).
Mam nadzieję, że tego typu "rozbiórkami uprzejmościowymi" nie naruszam regulaminu - jakby co, proszę dać znać. Tak czy siak ja biorę pełną odpowiedzialność za całą akcję (bo to ja zanabędę flachony, a właściwie tż będący na szkoleniu w Wawie w okresie przedsylwestrowym i ja będę rozlewała, a flachony przekażę prawowitej właścicielce dopiero po odlewkowaniu)
No, to w kwestii formalnej, a teraz do dzieła:
Nazwa zapachu i pojemność: Eau d'Italie - Baume du Doge i Bois d'Ombrie
Miejsce zakupu: www.galilu.pl
Link do opisu nut:
Baume du Doge --> KLIK!
Bois d'ombrie --> KLIK!
Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 380zł/100ml (oba flachoniki tak samo); wysyłka 0zł, bo tż zakupuje osobiście na miejscu
Kwota za 1 ml zapachu: 3,80zł/ml
Termin zbierania wpłat: w sumie jak najszybciej, najlepiej do 24.12 (bo w święta banki nie księgują wpłat)
rozpsik będzie na 101% przed Nowym Rokiem (2.01 kuzynka planuje powrót do domu, a przecie muszę jej jeszcze flachony przekazać)
Posiadane atomizery i ich ceny: do wyboru, do koloru (atomki udostępniam ja), wg cennika gwaikowego - ok. 2zł
Koszt wysyłki do współkupujących: w zależności od ilości odlewek 6-7zł
Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń:
Bois d'Ombrie: (koniec)
Karolina 75ml + F
Dominikab 5ml
iloneczka1 5ml
Agnieszka32 5ml
HexeH 5ml
mamusia muminka 5ml
rezerwa:
le illjah 5ml
Baume du Doge: (koniec)