2009-12-19, 21:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Napisane przez szatanica1989
Współczuję, jego zachowanie jest żałosne Jak lubi laski z rozkładówki, niech sobie takiej poszuka, zasługujesz na lepsze traktowanie, nie wiem, skąd się takie typy biorą :/ nie wyobrażam sobie, żeby mój facet mnie obrażał przy znajomych i ciągle wytykał, że źle wyglądam
Jeżeli chcesz rady - zostaw go. Koleś ma kompleksy i odreagowuje na Tobie, żeby poczuć się lepiej. Marne zagranie, nie daj się tłamsić, jesteś boska
|
Dokładnie, on Twoim kosztem zyska pewność siebie, tak poniekąd uczynił mój wspaniały TŻ. 
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------
Cytat:
Napisane przez kamila2006
ja dzis uswiadomilam sobie ze moj jest kochany! mimo ze musial jechac juz do domu, pilnie zostaw wezwany przez mame, zostal jakies 40 minut dluzej i zrobił cos tylko dla mnie. cos na czym bardzo mi zalezało i mimo ze tego nie powiedzialam domyslił sie. posiecil mi swoj czas. bardzo sie zmienil. przez ostanie miesiace zauwazylam ogromna zmiane. dojrzal do związku. teraz dopiero czuje i wiem, ze mu zalezy. ale tak na prawde.
Mandy co tam u ciebie?
amevka nie pozwalaj mu na za duzo.! kazdjej z nas byloby przykjro. zwroc mu uwage. niech cie szanuje!
|
ahhh, to cieszę się, że Twój TŻ się tak zmieni
Skoro dostrzegasz jakieś zmiany z jego strony, to znaczy, że naprawdę się chłopak stara 
A u mnie w sumie bez zmian. Tak jak pisał, przejął sie swoim zwierzakiem, no i troche mówił, że ON czuję się zaniedbany i niepotrzebny.
|