2009-12-19, 21:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Napisane przez pycia17
spotkanie świąteczne to Ci zazdroszczę u mnie cisza na ten temat 
|
Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa
chyba większość z nas może o tym pomarzyć - niestety 
|
Cytat:
Napisane przez crescent
hm...ja nawet nie wiem kto jest ta moja liderka...wiem kto jest OMS, no chyba ze to jest to samo...  szczerze to jakos od poczatku nikt sie nie interesowal tym czy zamawiam, co zamawiam i czy w ogole zamawiam  o OMS wiem przypadkiem kiedy to zrobila mi niespodzianke w postaci pendriva, ktorego nie chcialam..
chyba powinnam sie czuc traktowana po macoszemu 
|
Ale wiecie to pewnie będzie spotkanie całego naszego okręgu czyli będzie nas sporo. W zeszłym roku było też organizowane takie spotkanie ale nie mogłam się na nim pojawić więc pójdę teraz mimo że kuzynka mi pisała że jest daremne. W zeszłym roku była też akcja przy świątecznych katalogach że za daną kwotę liderka dawała pkt a za pkty potem były nagrody na takim spotkaniu ale to było spotkanie tylko i wyłącznie naszego zespołu tej mojej liderki. W ciągu roku liderka się do mnie nie odzywa, ja nie mam potrzeby z nią się kontaktować, jak mam coś do zwrotu, przyjeżdżam do jej biura, zostawiam kosmetyki i formularz a ona wysyła zbiorową paczką do Garwolina. Ale tak jak mówię przez calutki rok cisza.
|
|
|