Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie pociągam mojego chłopaka .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-20, 00:40   #5
kochammisie
Raczkowanie

Dot.: Nie pociągam mojego chłopaka .

Cytat:
Napisane przez Papagay Pokaż wiadomość
I tu sie zastanawiam wlasnie czy chce czekac do slubu. ale mi nie chodzi o sex, bo sexu puki co nie chce, ale odrobina czulosci, nie moge oprzec sie wrazeniu ze wszystko co on robi jest takie 'suche' i bez uczucia. Rzeczywiscie, rozmowa by wiele wyjasnila, ale jesli to kwestia tego, ze nie dojrzal do minimalnej bliskosci z kobieta, badz wychowania w rodzine, to po takiej rozmowie pewnie nie bedzie na mnie patrzyl normalnie, tylko jak na kogos zlego, bo w koncu to mu wpoili w domu. Mam nadzieje ze tak nie jest . Z nim mozna o wielu rzeczach pogadac.. ale eroytka/sex .. dla niego to jakies TABU. Ale sprobuje, ale nieukrywam, ze obawiam sie jego reakcji .. zachowuje sie dziwnie.. jak czasem ogladamy komedie romantyczne i wiadomo ze wystepuja czesto sceny lozkowe, to on sie smieje i nie wie co z oczami zrobic . na poczatku mnie to bawilo, ale teraz mysle sobie ze 'kurde. a co jesli bedzie taki zawsze.' W porządku pogadam
NO a ja myśle, że on taki zawsze nie bedzie ... no chyba, że kobiety go nie pociągaja wogóle

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

wiesz co jeszcze myśle, że skoro jest taki oschły dla ciebie i nie czujesz sie z nim dobrze to warto by sie zastanowić czy to miłość czy przyjaźń... Powiem ci, że ja ze swoim byłym chłopakiem tez nie czułam się zbyt dobrze i nawet nie chodziło o namiętność więc gdy przemyślałam wszystko, mając pytanie w głowie: "chcesz aby tak było juz zawsze?"
Zerwalam z nim ... może to przykre... dlugo nie mogłam sie pozbierac ale wiem, że to było jedynym dobrym rozwiazaniem dla nas obojga.