Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam Chcę się szybko tego pozbyć. :d
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-20, 12:34   #17
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chcę się szybko tego pozbyć. :d

hej, a moze wybierzesz sobie cos jeszcze? Mi sie podoba wiecej rzeczy u Ciebie.

Mi sie podoba to:

• Krem do stóp z awokado na noc - ORIFLAME. (zużycie troszkę więcej niż 50%) 75ml
  • . Arbuzowy scrub do stóp - AVON. (zużycie troszkę więcej niż 50%) 75ml
  • . Arbuzowy chłodzący balsam do stóp - AVON. (zużycie troszkę więcej niż 50%) 75ml
  • Lawendowa maseczka do stóp z glinką - AVON. (zużycie ok. 50%) 75ml
10. Balsam do ciała śliwka i nektarynka - AVON. (zużycie więcej niż 50%) 200ml
11. Krem do twarzy z olejkiem z oliwek - ZIAJA. (raz użyłam, więc praktycznie jak nowy) 50ml
12. Żółty lakier do paznokci - ESSENCE- (raz użyłam) 6ml
1. balsam do ciała - masło kakaowe - ZIAJA. (ciężko mi określić zużycie, ale myślę, że ok, 50%) 200ml
2. Krem intensywnie nawilżający do twarzy - AA THERAPHY. (dwa razy się nim posmarowałam, więc zużycie niewielkie) 50ml
3. Woda towaletowa - LITTLE BLACK DRESS - AVON. (zyżycie 40%) 50ml
5. Cienie z minerałami - kolor IN THE NUDE - AVON. (zużycie testowe, więc praktycznie nowe)24m
6. Cienie - kolor lila i fiolet - MISS SPORTY. (kilka razy używane, zużycie ok. 20%)

wody toaletowe Pur Blanca i Blue Rush są już praktycznie wymienione. Moge dac Ci Lirycal, a moze chcesz deo w kulce meskie lub damskie? Sa nowe i nieuzywane? Weź też pod uwagę,że kosmetyki, które Ty proponujesz są praktycznie na wypróbowanie, bo zużycie mają już duże.

Edytowane przez KonikGarbusek
Czas edycji: 2009-12-20 o 13:21
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując