Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-20, 13:41   #3721
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Cześć lasencje

TŻ dzisiaj w pracy do wieczora,także mam czas na neta.U nas śnieg jest,ale z chodników zmiecione i jakoś na sanki tak średnio.Poza tym nie bardzo chce mi się ciągnąc mojego 18kg łobuza.Wystarczająco często łapię mnie skurcze brzuszka i pleców aby jeszcze częściej miało to być .To chyba takie wstępne przypomnienie tego miodu z porodówki .
Przeczytałam ostatnią stronę,ale jakoś nie w temacie jestem.

Agnieszka,pisałaś że nie masz przepisu na rogaliki.To teraz masz http://www.wielkiezarcie.com/recipe42662.html. To jest przepis mojej babci.Tylko wiesz co,ciasta nie wyrabiaj w automacie do chleba,bo ja ostatnio taka mądra byłam i zrobiłam tak i ciasto było takie średnie .
Lepiej zrobić zgodnie z przepisem
Nie jestem Agnieszka, ale skoro już tu podałaś przepis to chętnie z niego skorzystam i zaraz wyślę męża po drożdże do sklepu oraz powidła do piwnicy Mam nadzieję, że się nie pogniewasz Tak myślałam czy da się przerobić ten przepis by były to rogaliki z kapustą i grzybkami. Zamiast cukru do ciasta dać szczyptę soli. Dziś przetestuję wersję słodką i jak mi wyjdzie to będę modyfikować.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora