Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-20, 21:17   #685
szmyrk
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mój abisyńczyk jest rasą gadającą i czasem tak się rozmiauczy, że glowa pęka a rudy wszytsko od niego małpuje i też caly czas coś burczy pod nosem
Jestem przekonana, ze moj dachowiec ma jakies szalachetne abisynskie korzenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja mam (pół?)Brytyjczyka. Gadająca rasa to raczej nie jest :P Aczkolwiek ma niesamowitą mimikę twarzy.
Brytyjczyk, mowisz?

Moje kocie glownie marudzi albo placze . Ma raczej ugodowy charakterek, dodatkowo zyje pod czujnym okiem jasniepana krolika

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
moje są tragicznie przesuszone, już nie wiem co z nimi robić, przydał by się mocznik na dodatek od jakiegoś czasu znowu puchnie mi lewa kostka(osteoporoza posterydowa) jest tak ze trzy razy grubsza od prawej no i inne stawy mnie bolą, najbardziej kiedy muszę podnieść ręce do góry lub kucnąć i potem wstać, jak dobrze, że TŻ pomaga się ubrać, rozebrać i myć właśnie miałam myc włosy a TŻ na uczelni, chyba wykorzystam mamę
Biedaku Ty maly, cos Ty taka chorowita?

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja na pewno nie będę pochowana w obrządku katolickim, nawet, jeśli się nawrócę. Ani w żadnym innym. W wakacje byłam na pogrzebie cioci katoliczki i wujka zielonoświątkowca i te straszne śpiewy skojarzyły mi się z czymś jeszcze gorszym niż piekło Naprawdę, z całym szacunkiem dla wszystkich, ale w kościołach nie powinno być żadnych pieśni. Jeśli istnieje życie pozagrobowe, to pewnie zmarli patrzą na swoje pogrzeby mamrocząc tradycyjne polskie przekleństwa
Wyobrazilam to sobie i padlam

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
mam ochotę na pieczone ziemniaki
Mmm... Jadlam przed chwila ziemniaczana zapiekanke

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Jutro pierwsza wizyta u ortodonty
Ortodonta - dobra sprawa

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Same druty średnio mi się podobają. Oczywiście nie skrytykuję nikogo za noszenie ich, ale uważam, że są brzydkie. Za to jakieś z kolorowymi gumkami itd. są spoko.
Och... Jak ja nie cierpie tych kolorowych, ozdobowych paskudnikow
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora