2006-04-07, 20:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy powiedziałyście rodzinie, znajomym o ciąży?
wiesz z tym ślubem to sie nie dziwie....bo w sumie slub to Wasza decyzja-jesli sie kochacie to dla was najwazniejsze, a dla osób nie odczuwajacych tego co Wy to raczej kwestia bardziej przyziemna-własnie sukienka i goscie....
a reakcja mamy na ciąze-z tego co piszesz to bedzie chciała o Ciebie (was ) zadbac-super, na szczescie mieszkasz oddzielnie, wiec przez czas odwiedzin mozna jej pozwolic na dietke (zawsze mozesz zasymulowac mdłosci jak cos Ci nie podpasi )
a teściowa......no coments, ja lubie swoja teściowa bo mam ja na odległosc, tez pytala o płec dziecka (o chrzestnych nie bo u nas to była oczywista sprawa), ale w sumie bardzo sie cieszyła, i co prawda nie mi ale swojemu synowi okazała wtedy duzo wiecej uczucia....ja ogólnie tesciowa trzymam na dystans.
teraz zblizaja sie świeta wiec naprawde masz super okazje do pochwalenia sie, chyba ci lekko zazdroszcze .AAA zapomniałam ze chcesz poczekac do ukonczenia I trymestru....pamietaj tylko ze ciąze przed bliskimi trudno ukryc- jak pisałam wiem to z doswiadczenia.
buziaczki
ps. a chcesz aby była dziewuszka czy chłopiec? i kto bedzie chrzestnym
dla Ciebie
dla brzusia
79,8-> 78,2 -> 76,8 ........do 55
|
|
|