Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-21, 09:06   #306
atoja
Zadomowienie

GG do atoja
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
i znów nas zasypało
miało byc tylko -5 nadal jest -13

to oral takie robi niewyedukowana w tym temacie widać jestem

szczęściara
jupi a u mnie właśnie tylko -7!!!
no nie oral, właśnie sprawdziłam, braun, alez mnie złapała za słówko

szczęściara, szczęściara!Tak się troszczą wszyscy o moje postrzeganie świata i moje zmiany, wręcz jakbym chora była - ale abstrachując absolutnie od was. A w zyciu traktują jak trędowatą, co mnie cholernie wkurza - i na to jestem uczulona! Stoję w długiej kolejce do kasy w sobote i tylko poszłam odłożyć
opakowanie kówek do regału z 3m dalej a tu taki alarm sie zrobił, o mały włos bym straciła miejsce i musiala na koniec kolejki iść. A kto zrobił awanturę? oczywiście pan namiętnie całujący się w kolejce a zaraz wtórowała mu babcia, Na następny raz będę po prostu bezczelna i powiem co myślę, bo wtedy to już nie miałam ochoty dołaczać do zagorzałej dyskusji, było duszno gorąco i byłam po prostu zmęczona. Tylko raz ustąpiono mi miejsca w kolejce w poprz. ciąży: upał trzydzieści parę st. ostatni tydzień, w klapkach męża ze wzgl. na opuchlizne nóg: sama z siebie przepuściła mnie mama z maleństwem....

kamilko - podobaja mi się! jak perfumy

mariola, bo ja nie wiedziałam co ci wrzucić, podejrzewam,że te co ja mam to ty wszystkie już dawno miałaś. Więc włożyłam te, które wydawały mi się,że mieć nie powinnaś.

Edytowane przez atoja
Czas edycji: 2009-12-21 o 09:10
atoja jest offline Zgłoś do moderatora