2009-12-21, 14:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez obca7
10 osób z mojej rodzinki i znajomych ma urodzinki w styczniu  W innych miesiącach tyle się nie urodziło 
|
a u mnie w rodzinie z urodzinami dominuje okres od pazdziernika do grudnia (ja sie tylko wybilam wrzesniem, a moj ojciec poczatkiem stycznia za to u TZa wszyscy sa z lutego-marca 
to my moze wyposrodkujemy i zaplanujemy sobie juniora na wakacje 
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Po prostu dołożyli inną grę  Do tych mat można dokupować różne gry, bo mata działa jako kontroler gier (jak joypad) i można do niej dokupić dowolną grę dostosowaną do maty. Ja się czaję na program fitness jak już nam się znudzą te piosenki 
|
ostatnio w Decathlonie ogladalismy z TZem taka fitnessowa mate z programem cwiczen jakies dziwne to bylo chyba wole zwykle aero w klubie 
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Sami sobie finansujemy wesele, więc musieliśmy okroić listę gości. No ale przynajmniej nie muszę zapraszać kogoś kogo nie lubię, albo z kim w ogóle nie utrzymuję kontaktu 
|
nam co prawda wiekszosc kosztow pokrywaja rodzice (my sobie oplacamy podroz poslubna, kosciol/USC, TZa stroj, obraczki, samochod, zaproszenia itp.), ale sa na szczescie na tyle taktowni by nie wtykac nosa w nasza weselna liste gosci zapraszamy te osoby, ktore my chcemy i dzieki bogu w sumie ode mnie z rodziny bedzie ok. 30 osob i od TZa tez ok. 30 a ok. 50 osob to znajomi
Cytat:
Napisane przez obca7
mój w sobotę zastrajkował. Guziki(czujniki??) przestały mu działać. Nigdy więcej telefonu dotykowego i to w dodatku samsunga-większego badziewia w zyciu nie miałam. 
|
a nie mowilam ostatnio Martoolka pytala wlasnie o te dotykowe i pisalam, ze strasznie duzo widzialam narzekan, ze o dupe to rozbic z reszta wczoraj kolega, ktoremu sie wlasnie skonczyl abonament i wzial sobie nowy na 2 lata, pokazywal nam swojego nowego Samsunga dotykowego... jesli bedzie sie z nim bujal dwa lata to mu wspolczuje... czasem trzeba dwa razy puknac zeby sie cos wlaczylo, a juz porazka jest m.in. dzial przegladania tapet, gdzie owszem sa grafiki ze strzalkami do przelaczania obrazkow, ale nie stuka sie w strzalke tylko trzeba zrobic palcem taki jakby ruch przesuwajacy... czasem zadziala, a czasem trzeba i 5 razy sie bawic palcem zeby zaskoczyl, bo musi byc odpowiednia sila nacisniecia i odpowiednia dynamika przesuniecia dramat 
wiec jak juz sie bardzo chce dotykowy to chyba lepiej troche dolozyc i kupic iPhone'a 
no ja gina mam juz na dzis zalatwionego dobrze, ze juz jest troche cieplej, bo jak wczoraj wieczorem wracalismy z pizzerii to bylo -17 zasuwalam jak strus pedziwiatr byleby szybciej znalezc sie w domu i nawet nie pomogly wczesniej wypite 2 piwa i dwa grzance myslalam, ze po drodze skostnieje 
no i jutro nie przymarzniemy do krzeselka na wyciagu 
ciekawe jak tak Asiulek w Bieszczadach, bo tam podobno ponad 20 stopni mrozu
Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-12-21 o 14:15
|
|
|