Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-21, 21:18   #737
martunia89r
Przyczajenie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez kochammisie Pokaż wiadomość
No teraz kochane to on jest zazdrosny hihi ale wiecie co zrobil taka awanture mnie temu koledze i wogole niezle było :P ależżż ja go kocham hihi jak on sie czasem tak słodko zlości na szczeście wraca z pracy na świeta bo pracuje we Wloszech bedzie kontrola gg hihihihihii a ja to nawet lubie jak on mnie kontroluje przynajmniej widze jak mu zależy a co do mojej zazdrości to na poczatku byłam bardzooooooooooo zazdrosna a teraz jeszcze bardziejjjjjjjjjjjjjjj hihih ale staram sie tego przed nim nie okazywać ;P a jak to u was jest???

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A dlaczego ???
Bo w moim związku to ja jestem tą zazdrosną strona Sprawdzam nasza-klasę, komórkę a czasami nawet historie przegladanych stron
ale dzisiaj powiedziałam sobie koniec i postaram się zmienić. Mój TŻ w ogóle nie robi mi żadnych "rewizji" i to mnie denerwuje, on twierdzi że mi ufa i tyle.
martunia89r jest offline Zgłoś do moderatora