Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-21, 21:53   #745
martunia89r
Przyczajenie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez kochammisie Pokaż wiadomość
Kochana postaraj się więc nie okazywać tego jakos spróbuj to przemilczeć ... hmmm choć nie powiem bo jak kiedys z nim spałam ,wyszlam nad ranem z łozka odpaliłam laptopa on jeszcze spał smacznie i wieluuu rzeczy sie dowiedzialam nie dotyczyło to zdrady ale mojej osoby : wiesz żalił sie swojemu koledze jaki mam ciężki charakter natomiast jego kolega mówił mu o swojej dziewczynie buuuu ale my z dziewczyna jego kolegi się ładnie odwdzięczymy niedlugo hehe dostana za swoje
no własnie postanowiłam że od dzisiaj koniec z okazywaniem zazdrości i ze złościa też juz koniec, to jest dobry sposób bo jeśli chodzi o zlość to juz przekonałam sie w sobote kiedy to mój koteczek mial do mnie przyjechać ale zadzwonil na wieczór że nie da rady a ja choć na niego czekałam juz ze dwie godz nie dalam po sobie nic poznac powiedziałam tylko że mogł mi wcześniej to powiedziec i że źle postapil. W niedzielę jak przyjechał byl taki milutki że szok mówił jak strasznie się stęsknil i cały czas się przytulał
martunia89r jest offline Zgłoś do moderatora