Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Internetowa znajomość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-22, 11:00   #1
MMB
Raczkowanie

Internetowa znajomość

Na początku chciałby się przywitać z racji mojego debiutu tutaj. Mam nadzieje, że nie wyrzucacie facetów z tego forum ok a teraz wracam do tematu. Krótko opisze swoją historie. Więc dosyć sporo czasu temu poznałem dziewczyne przez internet.Mieszkamy od siebie ponad 300km. Rozmawialiśmy coraz częściej i częściej aż w końcu doszliśmy do wniosku, ze cos do siebie czujemy( tylko prosze nie pisać, że to nie możliwe)nie stało sie tak po tygodniu czy dwóch pisania ale naprawde po sporym czasie więc nie jest to jakieś zauroczenie.Piszemy ze sobą, dzwonimy.Jest bardzo miło.Problem w tym, że do tej pory sie nie spotkaliśmy.Z mojej strony takie propozycje już padły.Z Jej strony nie.Jestescie kobietami wiec może mi ktoś wyjaśni o co w tym wszystkim chodzi?? Naprawde Nasze rozmowy są bliskie i nie mamy tajemnic.Wiemy co do siebie czujemy.Czy moze Ona sie boi spotkania a może nie chce i traktuje ta znajomośc jako tylko internetową??Wydaje mi sie, że unika tego tematu.Chociaż po tym co pisze do mnie jestem pewny, że nie ejstem Jej obojętny.Może po prostu jechać do Niej i powiedzieć, że ejstem u Niej w mieście i wtedy zobaczyc czy dojdzie do spotkania?Bardzo mi na Niej zależy. Spróbuje z Nią porozmawiać, może uda mi sie czegos dowiedzieć.
MMB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując