|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez Esti10
masz racje zleci i to szybko  ja jeszcze pamietam jak sie mowilo ze jest 1,5 roku do slubu a tu juz zostalo pol roku  z reszta Tobie tez co nie 
Szukaj szukaj bo juz bym chciala zobaczyc co slicznego wybierzesz, a poza tym to czas leci a wiesz czerwiec najbardziej oblegany wiec teraz duzo osob zamawia wlasnie na czerwiec wiec szybciutko szukaj bede trzymac kciuki zebys wreszcie znalazla te jedyna 
|
Ja tak samo wspominałam jeszcze rok temu, że mamy tyle czasu, a tu pół roku zostało i jeszcze tyle do załatwienia!!! Jak zobaczyłam, ilu rzeczy nam jeszcze brakuje, bardziej się zmobilizowałam W czasie świąt przysiądę z Piotrkiem do obrączek, zaproszeń, lepienia aniołków i wyboru sukienki (ale to będę już robić sama)
Jeszcze jakiś kurs tańca chcielibyśmy zaliczyć 
Dzisiaj niestety nie udało mi się znaleźć nic interesującego Pewne jest, że do stycznia muszę znaleźć wymarzoną sukienkę, bo w styczniu chcę ją zamówić, bo inaczej rzeczywiście nie będzie już terminów i zostanę bez 
Zbieram się już do domu, bo szefowa już wyjechała i pozwoliła mi wyjść wcześniej Od razu po pracy jadę po zegarek Ciekawe jak wygląda grawer
|