2009-12-22, 18:53
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nowy serial MAJKA Tvn
ale skąd Wy w ogole wiecie, że ta inseminacja to niby miałaby nie być od razu klinika, zabieg nie za pieniądze itd. Pojęcia ''szpital'' nie słyszalam. Akcja cytologia za złotówkę tez do konca najgorzej nie brzmi jesli chodzi o wiarygodnosc, bo prywatne kliniki tez mają umowy z nfzetem. A co do samej akcji promocyjnej, nieźle im to wyszło, idziesz na cyto wychodzisz z cudzym brzuchem. 
serial po prostu ladny. co do aktorów nie uderzyła mnie sztuczność. troche nachalny ten lans estetyki. Doskonałe ciuchy Majki, doskonała matka, doskonale ciuchy matki (córki ;-)), urocze przytulne mieszkanko, przepiękny Kraków, boski aparat, brakuje tylko wysmakowanych rowerów holenderek (w sensie;-): wyłącznie), a np. chodzenia na zakupy wyłącznie z koszykami zamiast z siatunią;-), za dużo ideału jak dla mnie. Już widze oczami wyobraźni Teraz albo nigdy 2. Jeśli tak, bankowo odpada. No, ale ładne obrazki są. Aha, klownów nie cierpie.
Ogladać nie planuję, 21letnia dziewczyneczka zakochana w panu wyglądającym, jakby się urwał z photoshopa (jak rozumiem, to on będzie jej przeznaczeniem na koncu ? ). Notabene, kompletnie mdły koles jak dla mnie, jakiś takiś cukierek nie mężczyzna. Kompletnie nie mój ''typ''.
ale bardzo mi się podobała jego żonka.
Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2009-12-22 o 18:56
|
|
|