Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 10:22   #918
oh Mandy
Zakorzenienie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
No masz rację Mandy Sorry ale Twój TŻ to typ takiego olewacza, który nie dba o nic za wyjątkiem swoich 4 liter... A kiedy się widzicie? Jak u was ze świętami?
zaprosil mnie do siebie w drugi dzien świat.
tylko ciekawe jak z tym wyjdzie, bo przeciez nie jestem u niego czestym gościem .

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
U mnie bylo tak, ze TZ zanim mnie rzucil to chcial rozmawiac z moimi rodzicami i zapytac sie czemu go nie akceptuja... Ale stwierdzilam, ze to nienajlepszy pomysl...

Mandy widzisz, jemu chyba nie zalezy, zeby Twoi rodzice go tolerowali...

O taaaaaak U mnie tak jest z calym domem, nie tylko z szafa Zaplanuje sobie wszystko, posprzatam kilka dni wczesniej, a przed wigilia i tak sie okazuje, ze a to jakies paprochy sa na podlodze albo gdzies tam juz sie kurz nazbieral... Urwanie glowy!
im chodzi tylko o kłamstwa, wiec chciałam żeby z nimi wyjaśnił, zwłaszcza jak jest teraz świateczna atmosfera.
ale TŻ stwierdził że nie bedzie z nimi rozmawiał bo mamy ważniejsze problemy, a poza tym to jest w związku ze mną, a nie z nimi.. no super tylko że jak u mnie tak czesto przebywa to wypadałoby z nimi pogadac.