Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmiana nawyków żywieniowych !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-23, 10:48   #233
eyeska
Raczkowanie

Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !

Ja mam 171 cm, wiem, trochę mierzę ;D
Na śniadanie dzisiaj 3 małe kromki takiego ciemnego chleba z mnóstwem zbóż w środku, i kubek czarnej kawy bez cukru, moja mama poleciła mi żebym nie słodziła picia, bo ona tak zaczęła chudnąć, a że ma dość męczącą pracę to jest teraz chudsza ode mnie, aż mi wstyd ;D
Dzisiaj nie zjadłam regularnie, bo spałam dosyć długo, ale ogólnie się trzymam. Narazie nie zaliczam dzisiejszego dnia do diety, zacznę od jutra, ale dzisiaj też nic nie będę takiego jeść
U mnie nie ma problemu ze słodyczami, nigdy mi się ich za bardzo nie chce, mam problem z jakimiś słonymi przekąskami typu chipsy, paluszki itp. Ale teraz ostatnio też nie jem Nie mam wagi, muszę sobie kupić, zwerbuję mamę do tego wydatku ;D
Co do ćwiczeń to kiedyś ćwiczyłam 27 dni A6W ( Aerobicznej szóstki Weidera), może któraś z was słyszała o tym, efekty były, mam do dzisiaj od klatki piersiowej w dół taki pasek , jakby wcięcie mięsni, nie wiem jak to nazwać ;d ale planuję to zacząć ćwiczyć znowu, i całe 42 dni ćwiczyć, a nie tylko połowę ;d
Nie mówię nikomu że się odchudzam, po co ta wiadomość komu potrzebna do szczęścia ;]
A, i mieszkam we Wrocławiu, bo tak czytałam o czym pisałyście, więc pomyślałam że też powiem
Ps. A co myślicie o takich soczkach które robi się samemu? Bo ja np. bardzo często zamiast gotowego Kubusia obieram sobie 3-4 marchweki i tak ze dwa jabłka, wrzucam do starej, ale wysłużonej sokowirówki i mam super soczek

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

http://img191.imageshack.us/img191/3033/a6w21.jpg

znalazłam jakieś efekty przed i po, mnie to motywuje ;D